Waarom sportmarketing?

De sportwereld heeft de laatste jaren een enorme evolutie doorgemaakt en is een zeer krachtig communicatiekanaal geworden voor bedrijven. Binnen de sport is de grootte en populariteit van het product ‘voetbal’ enorm. Er zijn slechts weinig landen in de wereld waar voetbal niet tot de populairste sporten behoort en dat is in België niet anders. Door die enorme belangstelling en de intense liefde van de fans voor de sport en zijn/haar club is sportsponsoring een enorm krachtig kanaal om marketing- en sales doelstellingen te realiseren zoals het verbeteren van de bekendheid of positionering van een merk en opbouwen en onderhouden van relaties.

Onze missie zijn jouw doelen

Het is onze missie om relaties en synergieën te creëren tussen mensen, merken, producten en organisaties. Daarom denken we graag mee hoe we jouw bedrijfsdoelstellingen kunnen realiseren op korte en/of lange termijn. Een partnership kan zich vormen op 4 pijlers: visibiliteit (offline), hospitality, digital en activaties. Bij KV Mechelen

Hospitality

Geniet samen met je partners van een unieke ervaring in één van onze hospitality ruimtes. Bij een hapje of een uitgebreid diner volgt u de wedstrijden in één van de meest besproken stadia van België. Spring eruit door een unieke ervaring aan te bieden aan klanten en partners.

Branding

In het vernieuwde AFAS Stadion krijg je de mogelijkheid om op verschillende manieren visueel aanwezig te zijn en je merkbekendheid in en buiten het stadion te vergroten.

 

Digital

KV Mechelen heeft inmiddels ook een stevige digitale voetafdruk, zowel via social media als via een uitgebreid mailingbestand. Je kan hier als partner gebruik van maken door zeer gericht doelgroepen aan te spreken en een relatie op te bouwen met onze fanbase.

Activatie

Je kan in samenspraak met de club steeds één of meerdere wedstrijden uitkiezen om nog dichterbij de supporters te komen door middel van een activatie in ons stadion. We bekijken samen met jou de mogelijkheden en begeleiden je in de uitvoering van de activatie.

Benieuwd naar ons volledig aanbod?

Download onze partnerbrochure en krijg een volledig beeld van onze producten en diensten.