Tickets uitwedstrijden KV Mechelen

De informatie over de ticketverkoop voor een uitwedstrijd van KV Mechelen zal ten laatste 10 dagen voor deze uitwedstrijd gecommuniceerd worden via www.kvmechelen.be.

Er zijn twee types van uitwedstrijden:

Uitwedstrijden met verplichte buscombi-regeling (risicowedstrijden):

Voor deze uitwedstrijden is het sowieso NIET mogelijk om als individu tickets in voorverkoop te komen aankopen op KV Mechelen, en EVENMIN aan het bezoekersloket van de thuisclub op de dag van de wedstrijd.

Wens je deze uitwedstrijden bij te wonen in het bezoekersvak van KV Mechelen, dan dien je contact op te nemen en mee te bollen met één van de erkende busclubs van KV Mechelen. De lijst van de erkende busclubs vind je op de site van het Supportersorgaan www.passieenstrijd.be.

Uitwedstrijden zonder verplichte buscombi-regeling:

voor deze uitwedstrijden gaat 90% van de beschikbare tickets voor het bezoekersvak naar de busclubs van KV Mechelen en wordt 10% van de tickets gereserveerd voor de losse ticketverkoop in voorverkoop op KV Mechelen.

Deze voorverkoop op KV Mechelen start in principe…

  • op de woensdag vóór het weekend van de uitwedstrijd: exclusief voor abonnees en Members 25 (maximum twee per fysiek aanwezige persoon)
  • op de donderdag vóór het weekend van de uitwedstrijd: voor iedereen (indien dan nog tickets beschikbaar)

Zijn er na de voorverkoop nog tickets beschikbaar, dan kunnen die aangekocht worden aan het bezoekersloket van de bezoekende club op de dag van de wedstrijd.

Van deze timing en modaliteiten kan in bepaalde situaties afgeweken worden – gelieve daarom steeds de communicatie op www.kvmechelen.be in de gaten te houden.

De prijzen van de tickets voor het bezoekersvak bij een uitwedstrijd worden bepaald door de thuisspelende club, met een maximum van €15 voor een staanplaats en €20 voor een zitplaats.

Tickets voor uitwedstrijden kunnen nooit online aangekocht worden.

Voor informatie over de ticketing van uitwedstrijden kan je ons steeds bereiken via ticketing@kvmechelen.be of 015 21 82 30 (optie 1 ticketing).