Tickets voor bezoekersvak op KV Mechelen

Deze informatie is bestemd voor de supporters van de bezoekende clubs op KV Mechelen.

KV Mechelen stelt voor haar thuiswedstrijden 90 overdekte zitplaatsen (Z1) en 999 overdekte staanplaatsen (Z2) ter beschikking van de supporters van de bezoekende club. Van de 90 zitplaatsen zijn er 40 bestemd voor de genodigden van de bezoekende club, zodat er netto 50 verkoopbare plaatsen overblijven.

Er zijn twee types van wedstrijden:

Wedstrijden met verplichte buscombi-regeling (risicowedstrijden):

Voor deze wedstrijden kunnen supporters van de bezoekende club alleen tickets in voorverkoop aankopen via de bezoekende club. Voor de modaliteiten van deze verkoop dien je je tot de bezoekende club te wenden. Voor deze risicowedstrijden kunnen op KV Mechelen dus GEEN tickets voor de bezoekersvakken in het AFAS Stadion aangeschaft worden, noch in voorverkoop, noch aan het bezoekersloket op de dag van de wedstrijd. In dit geval kunnen de supporters van de bezoekende club ook niet op eigen vervoer naar Mechelen komen, maar dienen ze mee te bollen met de bussen van de supportersclubs (met een maximum van 22 bussen).

Wedstrijden zonder verplichte buscombi-regeling:

Voor deze wedstrijden kunnen de supporters van de bezoekende club op twee manieren een ticket voor de bezoekersvakken in het AFAS Stadion aankopen:

  • tijdens de voorverkoop alléén via de ticketing van de bezoekende club (voor de timing en modaliteiten van deze verkoop dien je je te wenden tot de bezoekende club)
  • op de dag van de wedstrijd aan het bezoekersloket van het AFAS Stadion (open vanaf anderhalf uur voor de aftrap) – indien nog tickets beschikbaar na de voorverkoop

Bij deze wedstrijden mogen de bezoekende supporters op eigen vervoer naar Mechelen bollen en kunnen ze hun auto’s parkeren in de straat: Ziekebeemden, Mechelen.

De prijzen voor de bezoekersvakken in het AFAS Stadion:

  • zit €20 volwassene, €15 jeugd -19j
  • staan €15 volwassene, €10 jeugd -19j (€11 bij topwedstrijden)

Rolstoelgebruikers van de bezoekende club kunnen vooraf een ticket aanvragen via ticketing@kvmechelen.be. Deze tickets zullen op de dag van de wedstrijd klaarliggen aan het bezoekersloket.