Terug 23 januari 2018

STVV - KV Mechelen: Reacties

KV Mechelen ging ook op bezoek bij STVV de boot in. De verwachte reactie na de zwakke prestatie tegen Zulte Waregem bleef uit en KVM blijft in slechte papieren zitten. Laurens Paulussen deed zijn verhaal na de match.

Paulussen: “Het is opnieuw een zeer pijnlijke avond. Het was muisstil in de kleedkamer en de ontgoocheling is enorm. We maakten het onszelf opnieuw moeilijk door een zeer slechte start. We gaven STVV vertrouwen vanaf de aftrap. Zij weten dat het bij ons niet loopt en willen dat dan natuurlijk ook afstraffen. We gaven in de openingsfase een aantal kansen weg en kwamen al snel op achterstand op stilstaande fase. Op die manier liepen we opnieuw vroeg achter de feiten aan. Na de rust wil je dan iets rechtzetten en toch wordt het snel twee-nul. Op dat moment wordt het enorm moeilijk.

Het ontbreekt ons aan vertrouwen en dat merk je in duels, in het inspelen,… Hopelijk kunnen we zo snel mogelijk de klik maken door een match te winnen. De match van komende vrijdag tegen Moeskroen wordt enorm belangrijk. We moeten dringend drie punten pakken want er volgen nadien nog moeilijke matchen.

Er is genoeg kwaliteit in de groep om ons te redden, maar we zullen het moeten doen op mentaliteit nu.”