Terug 5 januari 2019

Stage Oliva: dag 3

Nadat onze spelers opnieuw konden genieten van een goede nachtrust werden de spelers en staf wakker onder een prachtig blauwe hemel.

Ook op dag 3 stond er om 10u een nieuwe training gepland. De groep startte met enkele losloopoefeningen onder het toeziend oog van onze physical coach, Glenn Vanryckeghem. Omdat de voorbije twee dagen al zeer intensief waren, was het vandaag tijd voor iets anders. De groep werd daarom in 6 teams verdeeld, waarbij elk team zich in competitievorm moest bewijzen om zich tot winnaar te kronen.

Winning team! #Oliva2019 #kvmechelen

Geplaatst door KV Mechelen op Zaterdag 5 januari 2019

In de namiddag hadden de spelers een vrij moment om zich te ontspannen en mentaal voor te bereiden op de oefenwedstrijd tegen Cambuur die morgen gepland staat om 15u30. Enkelen kozen voor rust aan het zwembad, anderen een uitstap naar Valencia of een dutje op de kamer.

Een-tweetje met Jules en Nikola

Jules en Nikola gaven in de pub van het hotel antwoord op enkele leuke stellingen.

Stagedag 3: Een-tweetje met Jules en Nikola

Een-tweetje met Jules en Nikola in de pub van het hotel 🍹

Geplaatst door KV Mechelen op Zaterdag 5 januari 2019

 

Onur Kaya herneemt trainingen na stage

Onur Kaya zal morgen niet afreizen naar het trainingskamp in het Spaanse Oliva. Hij is nog onvoldoende hersteld van zijn maag- en darminfectie. Kaya voelt zich onvoldoende fit om de trainingen te hernemen en zich bij de groep te voegen. Op aangeven van onze medische staf dient hij nog enkele dagen rust te nemen. Dinsdag keert de A-kern terug naar Mechelen. Onur Kaya zal dan na de stage de trainingen hernemen.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank