Terug 23 december 2021

Overlegcomité beslist: Stadions sluiten

Op het overlegcomité van woensdag 22 december werd beslist om verder te verstrengen om de opkomst Omikronvariant in te dijken. Een van de maatregelen die getroffen werd, is jammer genoeg opnieuw de sluiting van de stadions en dus geen supporters bij voetbalwedstrijden.

Onze bekernederlaag tegen Eupen was meteen de laatste thuiswedstrijd van 2021. De thuismatch van maandag 27 december zal achter gesloten deuren plaatsvinden. Wanneer er weer een wedstrijd met publiek op de planning staat, is voorlopig niet duidelijk. Malinwa betreurt het dat haar supporters de wedstrijden opnieuw van thuis uit zullen moeten volgen en hoopt dat dit maar van korte duur is.

Voor fans die al een ticket hebben gekocht voor de wedstrijd tegen Seraing wordt op dit moment een regeling uitgewerkt. Abonnees zullen in de aanloop naar de wedstrijd een mail ontvangen met daarin een dagpas om de wedstrijd van thuis uit te kunnen volgen. We willen hoofdsponsor Telenet bedanken om deze zo snel ter beschikking te stellen.

Kakkers, nogmaals bedankt

Verder wil de club ook haar dank uiten naar alle supporters. Jullie zorgden er de afgelopen weken mee voor dat de regels rond Covid Controles, mondmaskers en positief supporteren werden opgevolgd zoals het hoort. We hebben dit seizoen als vanouds genoten van jullie aanwezigheid, jullie gezangen, jullie eeuwig enthousiasme. Nu moeten we elkaar weer even missen. We wensen jullie bij deze nog een zalig Kerstfeest en een prachtig eindejaar.