Terug 30 april 2020

KV Mechelen lanceert ‘Malinwa, no matter what’

Malinwa, no matter what. Zo luidt de slogan van het plan waarmee KV Mechelen vanaf vandaag abonnementen, obligaties, businessformules en merchandising aanbiedt.

Op 1 mei 2019 haalde KV Mechelen de Belgische beker binnen en dat zorgde voor een geweldig feest op de Heizel, op de Mechelse Grote Markt en in het AFAS Stadion. Exact een jaar later leven we in bijzondere omstandigheden. En dat is de reden waarom de club net vandaag “Malinwa, no matter what” lanceert. “We willen niet wachten tot het Corona-virus gepasseerd is en er meer zekerheid is over het competitieformat”, zo zegt algemeen directeur Frank Lagast. “We willen weer vooruitkijken en samen genieten van het voetbal. Daarom lanceren we vandaag, symbolisch een jaar na de bekerwinst, vier acties voor onze supporters en partners.”

De 4 acties:

1. Abonnementen voor seizoen 2020-2021

Op vraag van vele supporters start de club op 1 mei met de abonnementenverkoop. Tot 31 mei kan je als bestaande of nieuwe abonnee genieten van zeer voordelige tarieven. Met een ‘no matter what’abonnement krijg je toegang tot alle thuiswedstrijden in de competitie ongeacht het aantal dat je zal kunnen bijwonen. Afhankelijk van het competitieformat kunnen het meer thuiswedstrijden zijn, indien er wedstrijden achter gesloten deuren gespeeld worden, kunnen het minder zijn.

2. Financiering of lening

Als supporter en partner kan je ook een obligatie of lening met een mooi rendement met de club bespreken. Het directiecomité is beschikbaar om met geïnteresseerden in gesprek te gaan (via Skype, Zoom, telefoon, mail…) voor een voorstel op maat in verband met looptijd en bedragen. Het businessplan voor de volgende jaren staat op punt, het behalen van de licentie is daar een mooi bewijs van. Iedereen kan dan ook meestappen in een meerjarenproject.

3. Businesskakker zoekt Businessmakker

Het idee van deze actie is simpel: je brengt als bestaande of nieuwe businesspartner van KV Mechelen een nieuwe businesspartner aan en je helpt zo mee aan de verdere uitbouw van het geel-rode professioneel netwerk. In return krijg je een deel van de aangebrachte waarde van de nieuwe overeenkomst (nieuwe businesspartner) in korting op jouw eigen overeenkomst.

4. Collector’s items op maat in de fanshop

De club denkt uiteraard ook aan de komende periode met aangepaste maatregelen. We willen onze supporters de kans geven om straks op een veilige manier maar wel als Malinwa-supporter, de straat op te gaan. Daarom hebben we een pakket van unieke mondmaskers en een sjaal ontworpen. Deze zijn te bestellen in onze fanshop.