Terug 25 februari 2021

Erreà nieuwe kledijsponsor vanaf volgend seizoen

Vanaf het seizoen 2021-2022 zal KV Mechelen aantreden in de uitrustingen van Erreà. Het Italiaanse sportmerk sloot een overeenkomst tot en met 2025 met Malinwa en zal actief aanwezig zijn op de club met een uitvalsbasis in één van onze skyboxen.

Op 25 februari en exact 25 jaar na hun eerste passage op Malinwa – symbolischer kan niet – kondigen we onze nieuwe shirtsponsor aan voor volgend seizoen. De kakkers zullen vanaf het seizoen 2021-2022 opnieuw in de uitrustingen van Erreà spelen. Hun fabrieken zijn in Europa gevestigd waardoor er productiever gewerkt kan worden dan in het verleden. Ook het feit dat ze regelmatig aanwezig zullen zijn in hun eigen skybox in het AFAS Stadion, zal de werking alleen maar ten goede komen. We heten hen van harte welkom.

ONZE NIEUWE SHIRTS

Het eerste wat jij concreet zal kunnen zien van de samenwerking tussen KVM en Erreà zijn uiteraard de nieuwe wedstrijdshirts. Deze zitten in de laatste fase van de ontwikkeling. De shirts zijn handgemaakt en zullen vervaardigd worden uit een antibacteriële en antivirale stof. Bovendien zijn ze helemaal gepersonaliseerd voor Malinwa. We hopen ze snel aan jullie te mogen voorstellen.