Terug 4 februari 2020

Sporting Charleroi - KV Mechelen: Ticketing

Vanaf dinsdag 4 februari kan je weer tickets bekomen voor Charleroi – KV Mechelen, de stopgezette wedstrijd die op dinsdag 11 februari gespeeld wordt.

Charleroi – KV Mechelen werd op 25 januari na 37 minuten stopgezet wegens mist. De nieuwe poging zal plaatsvinden op dinsdag 11 februari om 20u30 in het Stade du Pays de Charleroi. Vanaf dinsdag 4 februari gaat de ticketing voor deze wedstrijd opnieuw open.

Volgende situaties kunnen van toepassing zijn:

Je hebt een ticket van de uitgestelde wedstrijd en wil gaan kijken op 11 februari.

Je moet NIET opnieuw betalen, maar dient je ticket wel (kosteloos) om te ruilen voor een nieuw ticket. Deze omruiling dient tijdens de voorverkoop in de Ticketshop van KV Mechelen te gebeuren (dus van dinsdag 4 februari tot en met dinsdag 11 februari).

Je hebt een ticket van de uitgestelde wedstrijd en wil niet gaan kijken op 11 februari.

Je krijgt – indien gewenst – je ticket terugbetaald. Je dient je ‘oude ticket’ tijdens de voorverkoop binnen te brengen in de Ticketshop van KV Mechelen, waar ze meteen terugbetaald worden (dit kan tot en met 11 februari).

Je hebt geen ticket van de uitgestelde wedstrijd en wil gaan kijken op 11 februari.

Je kan vanaf dinsdag 4 februari een ticket aankopen in de Ticketshop van KV Mechelen.

Supportersclubs

Supporters die op 25 januari meereden met één van de supportersclubs, nemen best contact op met het bestuur van hun supportersclub om te bekijken of de supportersclub alle tickets verzamelt en tezamen binnenbrengt op KV Mechelen (voor omruiling of terugbetaling). Belangrijk, je kan met je ticket van 25 januari NIET opnieuw binnen op 11 februari en omruilen kan ALLEEN in de Ticketshop van KV Mechelen.

Ticketprijzen

Volwassene €17
Jeugd (-16) €10

Toch nog vragen?

Voor meer info kan je ons te allen tijde bereiken via ticketing@kvmechelen.be.