Terug 16 maart 2020

Bijkomende maatregelen tegen COVID-19

KV Mechelen is als traditie -en familieclub zeer bekommerd om de gezondheid van haar fans en de gemeenschap. Om de wereldwijde verspreiding van COVID-19 verder tegen te gaan werden daarom volgende bijkomende maatregelen door het management beslist: 

  • Alle trainingen worden tot nader order opgeschort. De club vraagt de spelers om thuis te blijven en hun conditie te onderhouden via individuele traingprogramma’s. 
  • De ticketing -en fanshop sluit tot en met 3 april 2020.
  • De werknemers van de club worden gevraagd om zoveel mogelijk van thuis te werken. Alle departementen blijven uiteraard bereikbaar via de vertrouwde digitale kanalen. 
  • Alle geplande commerciële activiteiten in het AFAS Stadion worden geschrapt voor onbepaalde duur. 

Gratis verzending op de webshop

Omdat de fanshop gesloten is verwijzen we iedereen graag door naar onze webshop. Dat blijft immers de makkelijkste en veiligste manier om te shoppen. Daarom genieten al onze klanten vanaf vandaag van een gratis verzending en retour! Daarnaast blijven we uiteraard beschikbaar tijdens de normale openingsuren via Facebook Messenger, mail en telefoon. 

Tot slot willen we onze fans nogmaals oproepen om het Corona-virus een halt toe te roepen door de richtlijnen van de experts te volgen.