Terug 28 mei 2020

AFAS Software en KV Mechelen verlengen samenwerking

Het Mechelse softwarebedrijf en de club verlengen hun samenwerking. Zeker tot 2025 blijft AFAS Software de shirt- en stadionsponsor van KV Mechelen.

 “We werken al vijf seizoenen samen met de club en we doen er meteen vijf jaar bij”, zo zegt AFAS-CEO Machiel den Dekker. “KV Mechelen blijft over veel doorgroeimogelijkheden beschikken met het vernieuwde stadion. Dat blijkt ook uit de visie die de club voor de komende vijf seizoenen heeft neergeschreven. Een plan waar we graag onze schouders onder zetten.”

 

Verbinden in deze bizarre tijden

 AFAS wil met het verlengen van de samenwerking ook meteen de toon zetten. “De warme sfeer en de vele contacten bij de club zijn voor ons altijd heel belangrijk geweest. En zeker in deze bizarre tijden hebben we die verbinding met elkaar meer dan ooit nodig, zowel in de bedrijfswereld onderling als van mens tot mens”, vindt Machiel den Dekker.

“We willen dan ook verder investeren in onze samenwerking op lange termijn, zeker op dit moment. KV Mechelen is er voor ons én wij zijn er voor KV Mechelen.”

Frank Lagast, algemeen directeur van KV Mechelen is zeer tevreden dat AFAS Software zich opnieuw voor langere termijn aan de club bindt.

“Met AFAS Software hebben we een partner die de mogelijkheden van het vernieuwde stadion helemaal benut. Dat zal de komende maanden zeer belangrijk blijven voor alle bedrijven uit de regio. Elkaar blijven ontmoeten en ondersteunen zal ervoor zorgen dat al onze partners sterker uit deze periode kunnen komen.”

 

Over AFAS Software

Werk kan zo veel leuker en beter. En met meer oog voor de maatschappij. In veel organisaties zijn mensen druk met de verkeerde dingen. Onnodige handelingen, dubbel werk, fouten herstellen: het kost handenvol tijd en komt de kwaliteit niet ten goede. De missie van AFAS Software is: inspireert beter ondernemen. Dat doet AFAS met software en alles wat ervoor nodig is om die software zo te gebruiken dat je er een hoger doel mee bereikt. Organisaties houden tijd over voor wat ze echt belangrijk vinden, kwaliteit en werkplezier.