Terug 6 april 2021

Actie Wereld Autismedag

In navolging van Wereld Autisme dag, zal ook onze club kinderen met een Autisme Spectrumstoornis de kans geven een wedstrijd bij te wonen. In normale omstandigheden is dat voor hen bijna onmogelijk.

Met de ondersteuning van Minister van Sport Ben Weyts kan YR KV Mechelen & samen met Foundation Mechelen, onder strikte voorwaarden, enkele kinderen met ASS uitnodigen op zaterdag 10 april voor de wedstrijd tegen Zulte-Waregem.

Toelating voor 50 kinderen

De verkregen toestemming bij Minister van Sport Ben Weyts is geldig voor een maximum van 50 kinderen (onder 18 jaar). Daar kunnen we helaas niet boven gaan. Bovendien gelden er zeer strenge toegangsregels voor professionele voetbalwedstrijden.

De kinderen mogen begeleid worden door 1 persoon en zullen verspreid worden op de zitplaatsen in Tribune 3, vakken H2, H3 en H4. Uiteraard blijven de covidmaatregelen van toepassing en zal er toegekeken worden op het naleven hiervan.

Inschrijven

Inschrijven kan door onderstaande link in te vullen. Let op, je inschrijving geeft niet automatisch recht op een toegangsticket. Na de verzending van je inschrijving zal je gecontacteerd worden door een medewerker van KV Mechelen om de afspraken te overlopen. Inschrijven kan tot en met donderdag 8 april, 23u59.

Update 8 april 15u30

Wegens de vele inschrijvingen werden de inschrijvingen zonet afgesloten.