Terug 29 juli 2020

Abonnementen & shirts 20-21 nu beschikbaar

Vanaf donderdag 30 juli zijn de abonnementskaarten en de shirts 2020-2021 beschikbaar in de Ticket- & Fanshop. KV Mechelen roept haar abonnees evenwel nadrukkelijk op om niet meteen allemaal donderdag en vrijdag naar het stadion af te zakken, om lange wachtrijen te voorkomen.

Sinds 1 mei gingen ruim 11.200 abonnementen over de toonbank, nu zijn ook de abonnementskaarten zelf beschikbaar.

De abonnees, die kozen voor afleverwijze ‘Afhalen in Ticketshop KVM’, kunnen hun nieuw abonnement vanaf donderdag 30 juli bekomen in de Ticket- & Fanshop in Tribune 1 – elke werkdag tussen 10u en 18u.

Gezien de verstrengde maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus roept de club haar abonnees evenwel op om in de eerste dagen nog niet massaal naar het stadion af te zakken, om lange wachtrijen te voorkomen.

Er is geen dringendheid mee gemoeid, dus het moment van afhalen van je abonnement maakt niet uit – jouw abonnementskaart blijft sowieso in de Ticket- & Fanshop beschikbaar. Je komt dus best langs op een moment ergens in de komende weken, dat jou het best uitkomt.

Bovendien is het nog steeds mogelijk om je abonnement alsnog aangetekend te laten bezorgen, door €10 over te schrijven naar de abonnementenrekening van KV Mechelen, BE69 0689 0409 3678, met vermelding van je naam, vak, correct adres en gsm-nummer.

De abonnees die bij de aankoop al kozen voor de afleverwijze ‘Aangetekend verzenden’, zullen hun abonnement één van de komende dagen thuis ontvangen.

 

Maximaal één persoon per afhaling en mondmasker verplicht

De werking in de Ticket- & Fanshop verloopt volgens de strikte inachtneming van de volgende beperkende bepalingen:

  • maximaal 5 klanten tegelijkertijd in de ruimte van Ticket- & Fanshop
  • maximaal 1 klant per aankoop: kom dus NIET met twee of meer mensen naar KV Mechelen om allemaal samen abonnementen af te halen (uitzondering: een minderjarige mag vergezeld zijn van een volwassen begeleider)
  • social distancing: minstens 1,5m afstand
  • mondmasker verplicht

Daarnaast voorziet KV Mechelen…

  • een volledige reiniging en desinfectering van de Ticket- & Fanshop
  • desinfecterende handgel voor de klanten en het personeel
  • bescherming via plexiglas op de verkoopdesks

 

Ook nieuwe shirts en mondmaskers verkrijgbaar

Naast de abonnementskaarten zijn ook de nieuwe shirts en de mondmaskers vanaf donderdag 30 juli verkrijgbaar in de Ticket- & Fanshop. Maar ook hier roept de club op om zo maximaal mogelijk gebruik te maken van de webshop via shop.kvmechelen.be

Voor vragen of info kan je ons contacteren via 015 21 82 30 (optie 1 ticketing), ticketing@kvmechelen.be of Facebook.