Terug 11 januari 2018

Laatste stagedag achter de rug

KV Mechelen werkte vandaag haar laatste stagedag af in Spanje. Vrijdagochtend vertrekt de hele Mechelse delegatie opnieuw naar België.

 

Op het programma stond na de twee oefenwedstrijden van gisteren vooral een ontspannen training op het programma. De dag begon immers met een strandloop onder een stralende zon.

 

Prachtig weertje vandaag voor een training op het strand. #stagelepe

Een bericht gedeeld door KV Mechelen (@kvmechelen) op

 

Nadien volgde een quiz met de hele kern. Toonden zich de besten van het hele gezelschap: het team onder leiding van Elias Cobbaut. Hun beloning? Een quiz-beker en eeuwige roem met deze foto.

 

 

In de namiddag stond er dan weer een sportieve teambuilding op de agenda met footgolf. En dat bij een heerlijke 17 graden.

 

 

De medische staf beschikte tijdens de stage trouwens over een draagbare, semi-automatische defibrillator van Cardiocare, dat ook leverancier is van de KBVB. En dan zeggen we ook even dankjewel, Cardiocare!

 

En als we dan toch aan het quizzen waren, konden we evengoed vragen blijven stellen. Daarom zetten we onze jonge spelers voor enkele dilemma’s. Familie, Vincent Kompany en Mario Balotelli: het resultaat zie je hier.

 

 

Vrijdag is terugreisdag

En zo is na een goede week de stage van Malinwa afgelopen, want vrijdag vertrekt de kern om 7.45u uit Lepe. Volgende week wordt er opnieuw in Mechelen getraind om zo de belangrijke wedstrijdweek tegen Zulte Waregem (thuis), STVV (uit) en Moeskroen (thuis) aan te vatten.

 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank