Terug 28 mei 2021

Iebe Swers tekent voor 4 jaar

De 24-jarige rechtsback komt over van Seraing en zette zijn handtekening onder een contract tot 2025.
 
De Limburger doorliep de jeugdreeksen bij STVV en speelde ook al voor Lommel. Afgelopen seizoen was hij één van de sterkhouders bij Seraing, de ploeg waarmee hij de promotie naar 1A afdwong. Nu maakt hij transfervrij de overstap naar Geel & Rood.
 
“Iebe heeft zich de afgelopen jaren omgeschoold van rechtsvoor naar rechtsback en is nog altijd maar 24. Hij zorgt voor veel offensieve impulsen en heeft nog een mooie groeimarge,” vertelt sportief directeur Tom Caluwe.
 
Volgers van de 1B-competitie stemden Swers in het elftal van het jaar. Hij speelde 24 van de 28 wedstrijden in de reguliere competitie en maakte ook de promotiematchen tegen Waasland-Beveren mee.
 
De speler zelf is blij dat hij na zo’n mooi seizoen op het tweede niveau de kans krijgt om zich te bewijzen bij een ambitieuze club als KV Mechelen: “Hier toonden ze meteen dat ze mij erbij wilden hebben. De filosofie van KV trekt mij enorm aan. De club en de fans stralen enthousiasme en warmte uit. Dat heeft mij absoluut mee over de streep getrokken.”

Kies jij ook voor KV?

Beslis net als Iebe om naar KV te komen en koop je abo voor het seizoen 2021-2022.