Terug 25 oktober 2021

KV Mechelen - Union Saint-Gilloise: nog tickets in alle vakken beschikbaar

De ticketverkoop voor de bekerwedstrijd tegen competitieleider Union SG van morgen dinsdag 26 oktober staat open voor iedereen. Er zijn nog tickets in alle vakken beschikbaar.

Op dinsdag 26 oktober neemt KV Mechelen het in de 1/16de finales van de Croky Cup op tegen Union SG. De wedstrijd wordt om 20.30u afgetrapt in het AFAS Stadion.

Er zijn op dit moment nog zijn nog tickets beschikbaar in alle vakken (alleen vak K gaat niet open). Je kan nog op twee manieren tickets aankopen:

  • in de Ticket- & Fanshop in Tribune 1:
    • maandag tot 18u
    • dinsdag van 10u tot 14u
  • online via www.kvmechelenticketshop.be doorlopend tot dinsdag 20u
    • log in met je KVM-account
    • ga naar het product ‘KV Mechelen – Union CUP’ en koop de gewenste plaatsen aan (max 2 per account)

Aangezien het om een verplichte buscombi gaat, wordt er geen loketverkoop door de veiligheidsdiensten toegestaan. Er zullen dinsdagavond dus geen tickets beschikbaar zijn aan de loketten. Tot 20u kan je wel online aankopen via www.kvmechelenticketshop.be.

in de Ticket- & Fanshop in Tribune 1

Verkoop vanaf maandag 18/10 ook voor niet-abonnees

De niet-abonnees kunnen vanaf maandag 18 oktober ook tickets voor de bekerwedstrijd aankopen, maar de eerste twee dagen dus alleen op de vrije plaatsen. Op woensdag 20 oktober vervallen alle niet-betaalde reservaties en gaan alle tickets in vrije verkoop.   De prijzen voor de bekerwedstrijd tegen Union SG:

  Volw Jeugd
zit: ET1-ET2-ET3-ET4-ET5-ET6-ET7-ET8* €20 €20
zit: E1-E2-E3-G-H1-H2-H3-H4 €10 €10
staan: F – I €10 €5

*inclusief toegang Verelst Kaffee Belangrijk: iedereen boven de 12 jaar dient een COVID Safe Ticket te kunnen voorleggen voor hij/zij het stadion betreedt. Abonnees met een parkingabonnement kunnen hun parkingabonnement ook voor deze bekerwedstrijd gebruiken (zonder opleg).