Terug 15 juli 2021

KVC Westerlo - KV Mechelen: op KFC Katelijne, 400 tickets beschikbaar

De wedstrijd tegen Westerlo (zondag 18 juli om 11u) zal op de velden van KFC Katelijne doorgaan en niet op de velden van Dessel. Op die manier kunnen er alsnog 400 supporters de wedstrijd bijwonen. De ticketverkoop voor deze wedstrijd gaat vrijdaag door vanaf 17 uur in de Ticket- & Fanshop van KV Mechelen.

De vraag van verschillende supporters om alsnog een wedstrijd te kunnen bijwonen tijdens de oefencampagne klonk steeds luider. Daarom ging KV Mechelen, als organisator van de oefenwedstrijd, op zoek naar een locatie die bereid was om toeschouwers te ontvangen. Daarbij kwamen we terecht bij KFC Katelijne. In samenspraak met tegenstander Westerlo en Katelijns burgemeester Kristof Sels werd overgekomen dat de wedstrijd op de velden van KFCK kan en mag doorgaan. We willen Burgemeester Sels en het bestuur en de medewerkers van KFCK bedanken om dit op zo’n korte tijd voor elkaar te krijgen.

Alleen abonnees 21-22, enkel zitplaatsen

KFC Katelijne zal 400 zitplaatsen voorzien rondom het veld. Die zitplaatsen kunnen aangekocht worden aan € 10 per ticket. In de voorverkoop zullen enkel mensen met een abonnement voor komend seizoen de mogelijkheid hebben om een ticket aan te kopen. De regel is twee tickets per aanwezige persoon in de Ticket- & Fanshop die een abonnement heeft voor het seizoen 2021-2022. Om werkende mensen ook de kans te geven mee te komen aanschuiven, starten we de verkoop op vrijdag om 17u. Op de dag van de wedstrijd blijven de loketten gesloten.

Houd rekening met de geldende maatregelen

Tijdens deze wedstrijd blijven de maatregelen die gelden in strijd tegen het Coronavirus van kracht. We sommen ze nog eens voor je op:

  • Voel je je ziek of vertoon je symptomen? Blijf thuis!
  • Houd een veilige afstand ten opzicht van elkaar, minstens 1,5 meter
  • Houd je mondmasker op, alleen wanneer je eet of drinkt mag het afgezet worden.
  • We kregen een akkoord voor deze wedstrijd op voorwaarde dat de aanwezigen ze al zittend bijwonen, daar willen we dan ook graag de aandacht op vestigen