Terug 27 juli 2021

KV Mechelen - KAS Eupen: Registraties open voor Gold

Op zaterdag 7 augustus nemen we het thuis op tegen Eupen. Omdat dit nog een wedstrijd is die alleen mag doorgaan met beperkt publiek, werken we opnieuw met het registratiesysteem. Dat zetten we vanaf dit eigenste moment open voor onze abonnees Gold. Inschrijven kan tot en met zaterdag 31 juli.

Zoals aangekondigd tijdens de abonnementencampagne hebben de abonnees Gold voorrang bij wedstrijden met beperkt publiek. Voor de wedstrijd tegen Eupen ligt het door de overheid toegelaten aantal toeschouwers (1/3 max. capaciteit) lager dan het aantal abonnees Gold. Dat betekent ten eerste, dat de Zilveren en Nieuwe abonnees niet in aanmerking komen én ten tweede, dat er opnieuw geloot wordt uit de geregistreerde abonnees Gold. Zij hebben tot en met zaterdag 31 juli om zich te registreren. Logischerwijs zullen er geen losse tickets voor deze wedstrijd aangekocht kunnen worden.

Bubbels verschillen bij staan- en zitvakken

We mogen bubbels maken van één tot en met 8 personen. Heb je een abonnement in staanvakken I of F? Registreer dan maximaal een bubbel van 5. We gebruiken in die vakken nog steeds de stoeltjes die destijds gemonteerd werden op de tribunes. Hoe groter de bubbel die je registreert (Bubbels van 5 voor staanvakken, Bubbels van 8 voor zitvakken), hoe optimaler wij de verschillende compartimenten kunnen vullen en hoe meer mensen we de wedstrijd kunnen laten bijwonen. Registreren kan tot en met zaterdag 31 juli. Abonnees Gold die aanwezig waren bij de wedstrijd tegen Antwerp krijgen een lagere prioriteit. Wil je er écht zeker van zijn dat je de wedstrijd kan bijwonen? Neem dan geen supporters op in je bubbel die aanwezig waren tegen Antwerp. Bubbels die Silver of Nieuwe Abonnees bevatten, worden volledig verwijderd.

Geen verplichte inkomtijden

In het huidige protocol is er geen sprake meer van de compartimenteringen van 400 toeschouwers, maar wel van maximaal 2500 toeschouwers per compartiment. Het stadion mag ook maximaal voor 1/3 van de maximale capaciteit gevuld worden. Dat betekent dat tribunes 1, 2 & 3 als afzonderlijke compartimenten met een eigen, verplichte ingang zullen worden beschouwd. Verkeer tussen compartimenten is uit den boze. Ze zullen van elkaar gescheiden worden waardoor er geen aparte tijdssloten zullen komen om het stadion te betreden, zoals in september 2020 wel het geval was.

Andere maatregelen

  • Mondmasker verplicht binnen de stadionperimeter, ook wanneer je al volledig gevaccineerd bent.
  • In de hoofdtribune moet je het ophouden op je plaats, in de andere tribunes mag je het afzetten.
  • Drinken in de hoofdtribune mag alleen aan de voorziene tafels in de tribune, op je plaats mag het niet. Op de andere tribunes mag je wel drinken op je plek.
  • 1,5 meter afstand van supporters die niet tot je bubbel behoren. Om die regel te handhaven is het belangrijk dat je gaat zitten op de stoelen die zijn toegewezen aan jouw bubbel.
  • Eet- en drankstanden gaan open.
  • Algemeen rookverbod in het hele stadion.

Schrijf je hier in

Schrijf je bubbel in door op de knop te drukken die de grootte van je bubbel aangeeft. Registreren kan tot en met zaterdag 31 juli. LET OP: Je hebt je klantennummer nodig om je te kunnen registreren. Die klantennummer kan je terugvinden:

  • op je nieuwe of oude abonnement naast ‘klant’
  • in je KVM-Account bij Gekoppelde accounts naast ‘Tickets’

Veelgestelde vragen – FAQ

Hoe wordt bepaald wie er aanwezig mag zijn bij KVM-Eupen?

Het nieuwe seizoen is van start gegaan, we starten dus opnieuw van een leeg blad. Mensen die aanwezig waren bij de wedstrijd tegen Antwerp worden terug achteraan gezet en krijgen dus een lagere prioriteit. Wil je er écht bij zijn tegen Eupen? Neem dan geen mensen op in je bubbel die aanwezig waren tegen Antwerp. Zij halen de prioriteit van je bubbel naar omlaag.

Ik wil mijn bubbel registreren voor KVM-Eupen. Moet elke persoon van deze bubbel zich apart registreren?

Neen. Een bubbel mag maar één keer doorgegeven worden. Stel, de personen X, Y en Z willen in een bubbel naar KVM-Eupen komen. X registreert de volledige bubbel, dan dienen Y en Z niks te ondernemen. Er wordt per bubbel één aanvrager aangeduid, die de registratie voltooit.

Ik heb geen computer of mailadres. Hoe moet ik mijn bubbel registreren?

Dat kan telefonisch via 015 21 82 30 (optie 1 ticketing) of door langs te komen in de Ticket- & Fanshop in Tribune 1 van het AFAS Stadion (open van maandag tot vrijdag van 10u tot 18u).

Een abonnee uit mijn bubbel heeft geen mailadres. Is dat een probleem?

Dan vermeld je bij opmerkingen onderaan het formulier ‘peroon X heeft geen mailadres’. De tickets voor de wedstrijd zullen dan bezorgd worden aan de aanvrager van de bubbel. Voor de toekomst raden we wel aan om, indien mogelijk, toch een mailadres aan te maken, of een mailadres van iemand uit je naaste omgeving op te geven (maar dat mag geen mailadres zijn dat al in ons ticketsysteem staat).

Maak ik meer kans om uitgeloot te worden als ik een kleinere of grotere bubbel doorgeef?

Neen, eens het stadionplan getekend is door het ticketsysteem, weten we hoeveel bubbels van welke grote we kunnen inplannen. Dat stadionplan staat dan ook voor 100% vast.

Zijn er extra regels die gerespecteerd moeten worden in tijden van Corona?

Ja, naast de klassieke maatregelen (mondmasker, afstand) geldt er een algemeen rookverbod in het stadion. Ook mag er in de hoofdtribune niet gedronken worden op je plaats op de tribune, je mondmasker moet je daar permanent op houden. Wel zijn er in de hoofdtribune tafels en stoelen voorzien waar je een drankje kan nuttigen zoals dat het geval is op café en restaurant.