Terug 2 mei 2021

Meer dan 1000 abonnementen verkocht na 1 dag

De eerste 25 uur van onze abonnementenverkoop 2021-2022 zijn achter de rug en we verbeteren zo maar eventjes het dagrecord van vorig seizoen.

De teller staat momenteel op 1.094 abonnementen. Dat op zich is al geweldig, maar daar komt nog bij dat we ook 78 nieuwe abonnees noteren. Dat is een absoluut record, vorig seizoen begonnen we op 1 mei om 12u en zaten we na 25 uur op 1.067 – intussen zitten we daar al over. Vorig seizoen had Malinwa meer dan 11.000 abonnementhouders.

Frank Lagast: “Deze cijfers bewijzen nogmaals dat Malinwa-supporters de club blijven steunen. Zij engageren zich, voor de zoveelste keer, massaal ten opzichte van onze club. Hopelijk zorgt deze superstart voor een geweldig eindresultaat!”

Ook Gert Van Dyck is opgetogen en treedt de woorden van Lagast bij: “Ik ben heel erg blij, maar vooral fier. Onze supporters bewijzen nogmaals dat ze er staan, wat de omstandigheden ook zijn. We voorzien ook de formules SILVER en CLAIM PLACE, maar meer dan 90% van de mensen kiest voor GOLD.”

“Dat is gewoon geweldig! Het is echt niet makkelijk als supporter om bijna een jaar geen voetbal te mogen bijwonen terwijl je er wel een abonnement voor hebt, ook al was het no matter what. Dat zoveel mensen begrijpen dat zij een grote steun zijn voor onze club is fantastisch. Ik kijk enorm uit naar de dag dat ze terug het stadion in mogen.”