Terug 2 augustus 2021

KV Mechelen - KAS Eupen: Ten laatste donderdag weet je meer

De registraties voor de wedstrijd tegen Eupen(zaterdag 7 augustus om 18u30) zijn sinds zaterdagavond afgesloten. Onze medewerkers hebben de registraties intussen verwerkt. Heb je je geregistreerd? Dan verneem je deze week of je uitgeloot bent of niet. Houd je mailbox in de gaten.

Onze medewerkers hebben de registratie nagekeken, eventuele fouten rechtgezet en mensen die geen gouden abonnee zijn verwijderd uit de bubbels. De registraties zijn dus afgesloten, gecontroleerd en verwerkt. Ze zijn ingevoerd in het ticketsysteem dat, op basis van de doorgegeven bubbels, in eerste instantie op zoek gaat naar de maximale bezetting van het stadion, in overeenstemming met de COVID-protocollen, en vervolgens de loting uitvoert. Ook voor deze wedstrijd hebben er zich meer abonnees geregistreerd dan het aantal supporters die we kunnen plaatsen.

Ten laatste donderdag zullen de geregistreerde abonnees ofwel een ticket ontvangen, ofwel een mail dat ze niet uitgeloot zijn. Diegenen die uitgeloot zijn, komen zaterdagavond het stadion binnen met dat ticket, NIET met het abonnement.

Extra dag voor extra controle

We vinden het erg belangrijk dat we supporters de kans geven om hun ploeg aan te moedigen, daarom is ons streven is om iedereen die er tegen Antwerp niet bij was en zich nu registreerde, de kans te geven de wedstrijd bij te wonen. Bovendien willen we naar een maximale bezetting gaan met respect voor de geldende maatregelen. Daarom nemen we iets meer marge om alles nog eens dubbel te controleren en zullen we ten laatste donderdag iedereen op de hoogte brengen.

Zo verloopt de loting

De loting verloopt opnieuw volgens de stappen die we jullie voor de wedstrijd tegen Antwerp uitlegden. Het enige verschil is dat mensen die zich registreerden voor de wedstrijd tegen Eupen én er niet bij waren tegen Antwerp, voorrang hebben ten opzichte van de mensen die wel uitgeloot waren tegen Antwerp.