Terug 19 juli 2021

KV Mechelen – Antwerp: Ten laatste woensdag weet je meer

De registraties voor de wedstrijd tegen Antwerp (zondag 25 juli om 13u30) zijn sinds zaterdagavond afgesloten. Onze medewerkers hebben de registraties intussen verwerkt. Heb je je geregistreerd? Dan verneem je deze week of je uitgeloot bent of niet. Houd je mailbox in de gaten.

Gisteren en vandaag hebben onze medewerkers de registratie nagekeken, eventuele fouten rechtgezet en mensen die geen gouden abonnee zijn verwijderd uit de bubbels. De registraties zijn dus afgesloten, gecontroleerd en verwerkt. Ze zijn ingevoerd in het ticketsysteem dat, op basis van de doorgegeven bubbels, in eerste instantie op zoek gaat naar de maximale bezetting van het stadion, in overeenstemming met de COVID-protocollen, en vervolgens de loting uitvoert. Er hebben zich namelijk meer abonnees geregistreerd dan het aantal supporters die we kunnen plaatsen.

Ten laatste woensdagavond zullen de geregistreerde abonnees ofwel een ticket ontvangen, ofwel een mail dat ze niet uitgeloot zijn. Diegenen die uitgeloot zijn, komen zondag het stadion binnen met dat ticket, NIET met het abonnement.