Terug 18 juni 2021

De abonnementen zijn toegekomen

Ze zijn er! De abonnementen voor het seizoen 2021-2022 kunnen vanaf nu opgehaald worden in de Ticket- & Fanshop in Tribune 1.

Met veel plezier stellen we je de nieuwe abonnementen voor het seizoen 2021-2022 voor. Ze kunnen vanaf dit eigenste moment opgehaald worden in de Ticket- & Fanshop in het stadion. Koos je voor aangetekend versturen? We hebben er heel wat te printen, dus die verzending voorzien we later deze maand, zodat je ze ten laatste in het eerste deel van juli in de brievenbus ontvangt.

Ik heb geen abo, kan ik er nog eentje aankopen?

Dat kan zeker! Surf naar www.kvmechelenticketshop.be, meld je aan met je KVM-account en geniet voor 22 juni nog van het voordelige tarief.

Wanneer kan ik mijn abonnement afhalen?

Dat kan tijdens de openingsuren van de Ticket- & Fanshop, elke werkdag (maandag tot vrijdag) van 10u tot 18u. Dagen waarop de shop uitzonderlijk geopend of gesloten is, worden steeds aangekondigd op www.kvmechelen.be/contact.

Ik koos voor aangetekend versturen, wanneer mag ik mijn abonnement verwachten?

Wij starten volop met het printen en voorbereiden van de zendingen. Onze ambitie is om je zending eind juni de post op te doen. Kijk in de tussentijd zeker je KVM-account na en kijk of je adresgegevens correct en volledig zijn ingevuld. Je gegevens aanpassen, doe je HIER.

Moet ik mijn abonnement zelf komen ophalen?

Niet noodzakelijk, ook vrienden, familie of collega-Kakkers kunnen je abo komen afhalen. Geef hen dan wel je aankoopbewijs, bevestigingsmail of een identificatiebewijs (kopie) en de oude abokaart mee.

Wat met mijn dranktegoed?

Afgelopen seizoen werd het dranktegoed overgezet op je nieuwe abonnement. Dat zal ook dit seizoen gebeuren. Daarvoor is het belangrijk dat, wanneer je je nieuwe kaart komt ophalen, je je oude abonnement meeneemt. Zo kunnen onze medewerkers je dranktegoed vlot overzetten van de ene naar de andere kaart.