Terug 13 juli 2021

KV Mechelen - R. Antwerp FC: Abonnees Gold kunnen registreren

Op zondag 25 juli trappen we het nieuwe seizoen af met een thuiswedstrijd tegen Antwerp. Omdat dit nog een wedstrijd is die alleen mag doorgaan met beperkt publiek, werken we opnieuw met het registratiesysteem. Dat zetten we vanaf dit eigenste moment open voor onze abonnees Gold. Inschrijven kan tot en met zaterdag 17 juli.

Zoals aangekondigd tijdens de abonnementencampagne hebben de abonnees Gold voorrang bij wedstrijden met beperkt publiek. Voor de wedstrijd tegen Antwerp ligt het door de overheid toegelaten aantal toeschouwers (1/3 max. capaciteit) lager dan het aantal abonnees Gold. Dat betekent ten eerste, dat de Zilveren en Nieuwe abonnees niet in aanmerking komen én ten tweede, dat er opnieuw geloot wordt uit de geregistreerde abonnees Gold. Zij hebben tot en met zaterdag 17 juli om zich te registreren. Logischerwijs zullen er geen losse tickets voor deze wedstrijd aangekocht kunnen worden.

Bubbels verschillen bij staan- en zitvakken

We mogen bubbels maken van één tot en met 8 personen. Heb je een abonnement in staanvakken I of F? Registreer dan maximaal een bubbel van 5. We gebruiken in die vakken nog steeds de stoeltjes die destijds gemonteerd werden op de tribunes. Hoe groter de bubbel die je registreert (Bubbels van 5 voor staanvakken, Bubbels van 8 voor zitvakken), hoe optimaler wij de verschillende compartimenten kunnen vullen en hoe meer mensen we de wedstrijd kunnen laten bijwonen. Registreren kan tot en met zaterdag 17 juli.

Geen verplichte inkomtijden

In het huidige protocol is er geen sprake meer van de compartimenteringen van 400 toeschouwers, maar wel van maximaal 2500 toeschouwers per compartiment. Het stadion mag ook maximaal voor 1/3 van de maximale capaciteit gevuld worden. Dat betekent dat tribunes 1, 2 & 3 als afzonderlijke compartimenten met een eigen, verplichte ingang zullen worden beschouwd. Verkeer tussen compartimenten is uit den boze. Ze zullen van elkaar gescheiden worden waardoor er geen aparte tijdssloten zullen komen om het stadion te betreden, zoals in september 2020 wel het geval was.

Andere maatregelen

Verder is het verplicht je mondmasker binnen de stadionperimeter te dragen, ook wanneer je al volledig gevaccineerd bent. Je mag het wel  afnemen wanneer je op je stoel zit. Hou ook steeds minstens 1,5 meter afstand van supporters die niet tot je bubbel behoren. Om die regel te handhaven is het belangrijk dat je gaat zitten op de stoelen die zijn toegewezen aan jouw bubbel. Eet- en drankstanden gaan wel open.

Schrijf je hier in

Schrijf je bubbel in door op de knop te drukken die de grootte van je bubbel aangeeft. Registreren kan tot en met zaterdag 17 juli.

LET OP: Je hebt je klantennummer nodig om je te kunnen registreren. Die klantennummer kan je terugvinden:

  • op je nieuwe of oude abonnement naast ‘klant’
  • in je KVM-Account bij Gekoppelde accounts naast ‘Tickets’

Veelgestelde vragen – FAQ

Hoe wordt bepaald wie er aanwezig mag zijn bij KVM-Antwerp?

Het nieuwe seizoen is van start gegaan, we starten dus opnieuw van een leeg blad.

Ik wil mijn bubbel registreren voor KVM-Antwerp. Moet elke persoon van deze bubbel zich apart registreren?

Neen. Een bubbel mag maar één keer doorgegeven worden. Stel, de personen X, Y en Z willen in een bubbel naar KVM-Antwerp komen. X registreert de volldige bubbel, dan dienen Y en Z niks te ondernemen. Er wordt per bubbel één aanvrager aangeduid, die de registratie voltooit.

Ik heb geen computer of mailadres. Hoe moet ik mijn bubbel registreren?

Dat kan telefonisch via 015 21 82 30 (optie 1 ticketing) of door langs te komen in de Ticket- & Fanshop in Tribune 1 van het AFAS Stadion (open van maandag tot vrijdag van 10u tot 18u).

Een abonnee uit mijn bubbel heeft geen mailadres. Is dat een probleem?

Dan vermeld je bij opmerkingen onderaan het formulier ‘peroon X heeft geen mailadres’. De tickets voor de wedstrijd zullen dan bezorgd worden aan de aanvrager van de bubbel. Voor de toekomst raden we wel aan om, indien mogelijk, toch een mailadres aan te maken, of een mailadres van iemand uit je naaste omgeving op te geven (maar dat mag geen mailadres zijn dat al in ons ticketsysteem staat).

Maak ik meer kans om uitgeloot te worden als ik een kleinere of grotere bubbel doorgeef?

Neen, eens het stadionplan getekend is door het ticketsysteem, weten we hoeveel bubbels van welke grote we kunnen inplannen. Dat stadionplan staat dan ook voor 100% vast.

Hoe zit het voor de wedstrijd tegen Eupen?

De wedstrijd tegen Eupen zal allicht nog met beperkt publiek afgewerkt worden. In dat geval zal het opnieuw mogelijk zijn om je te registreren. Heb je de wedstrijd tegen Antwerp al bijgewoond? Dan kom je onderaan in de wachtrij. We geven voorrang aan mensen die zich registreren en nog geen wedstrijd hebben bijgewoond.