Terug 5 augustus 2021

KV Mechelen - KAS Eupen: tickets en mails verstuurd

KV Mechelen – KAS Eupen van aanstaande zaterdag 7 augustus is nog een wedstrijd die verplicht met beperkt publiek moet worden gespeeld. Het aantal registraties van abonnees GOLD overschreed weer ruimschoots het aantal plaatsen dat volgens de COVID-maatregelen momenteel toegelaten is. De abonnees GOLD die hun bubbel hadden geregistreerd, werden gisteren woensdagavond geïnformeerd…

  • zij die werden uitgeloot om erbij te zijn, ontvingen hun ticket per mail (bij elke abonnee afzonderlijk in zijn/haar mailbox, op het mailadres dat in zijn/haar account in het ticketsysteem staat).
  • bij de bubbels die niet werden uitgeloot, werd een mail naar de aanvrager van de bubbel gestuurd.

Vanaf 13 augustus gaat een nieuwe reeks versoepelingen van de COVID-maatregelen in, wat betekent dat we de daaropvolgende thuiswedstrijd, op zondag 22 augustus tegen Union SG, iedereen weer binnen mogen laten die al 14 dagen volledig gevaccineerd is, een negatieve PCR-test van maximaal 48 uur oud kan voorleggen, of een herstelbewijs heeft. De exacte modaliteiten hiervan zullen in de loop van volgende week worden gecommuniceerd.

Ingeschreven maar geen mail gekregen

Heb je de bubbel niet zelf aangevraagd? Contacteer dan eerst de aanvrager van je bubbel, hij of zij heeft normaal gezien een mail gekregen met diens ticket ofwel de boodschap dat je bubbel niet werd uitgeloot.

Heb je de bubbel wél zelf aangevraagd? Controleer dan zeker je spam en ongewenste mail. Indien je daar niets terugvindt, contacteer je de overige mensen uit je bubbel om te horen of zij al dan niet een mailtje hebben binnengekregen. Is dat niet het geval? Dan kan je contact opnemen met de Ticket- & Fanshop van KV Mechelen. Hoe je dat doet, vind je hier terug.