KV Mechelen – RWDM 1-1

KV speelde in het Waals-Brabantse Eigenbrakel 1-1 gelijk tegen RWD Molenbeek.

Nieuwkomers Van Den Eynden, Coucke en Bushiri kregen meteen een kans in de basis van Wouter Vrancken. Geelrood ging op zoek naar een doelpunt maar moest voorzichtig zijn voor de counters van RWDM. Halverwege de eerste helft werkte Peyre ongelukkig een voorzet in eigen doel. Bij de rust leidden de Molenbekenaars met 0-1.

De tweede helft startte meteen goed voor Malinwa. Invaller Togui stormde richting doel en kon de gelijkmaker voorbij Sadin tegen de netten trappen. De pogingen van Kaya, Togui en Vanlerberghe geraakten niet in doel. Aan de andere kant voorkwam Bateau vanop de lijn nog een tegendoelpunt. De volgende oefenwedstrijd vindt plaats op zaterdag 11 juli tegen Club Brugge.

Opstelling 1ste helft: Coucke, Bijker, Bushiri, Hairemans, De Camargo, Storm, Schoofs, Boni, Coveliers, Peyre, Van Den Eynde.
Opstelling 2de helft: Bouzian, Bateau, De Bie, Van Hoorenbeeck, Kabore, Kaya, Togui, Van Den Eynden (66′ Boni) , Lemoine, Coveliers (66′ Dailly) en Vanlerberghe.
Doelpunten: 26′ Peyre (og, 0-1), 47′ Togui (1-1)