Terug 3 april 2021

STVV - KV Mechelen: “We waren te laks voor de pauze”

Yannick Thoelen, Rob Schoofs en Wouter Vrancken aan het woord na STVV-KVM.

Yannick Thoelen: “De passie en strijd waar Malinwa voor staat was te weinig aanwezig voor de pauze”

Thoelen: “We gaven de wedstrijd uit handen voor de pauze. We kwamen te laks voor de dag en de passie en strijd ontbrak. Als je dan ziet wat we na de rust kunnen brengen, zat er duidelijk meer in. We kregen twee vermijdbare doelpunten binnen en de aansluitingstreffer viel te laat om echt nog aanspraak te kunnen maken op een punt.”

Rob Schoofs: “We waren te laks voor de pauze”

Schoofs: “We gaven het vandaag volledig weg voor de pauze. Wat we toonden, was veel te weinig. We waren te laks, toonden te weinig inzet en waren duidelijk niet op de afspraak. In de tweede helft liep het beter, maar viel het doelpunt pas in het slot. We deden vanavond een erg slechte zaak met het oog op de verdere competitie.”

Wouter Vrancken: “Lang geleden dat ik met nog zo kwaad heb gemaakt”

Vrancken: “Ik ben enorm ontgoocheld. Wat we voor de rust lieten zien, was echt enorm slap. Het ontbrak ons aan inzet, mentaliteit, vuur en passie. Ik heb me dan ook enorm kwaad gemaakt tijdens de rust. In de tweede helft namen we dan terug de handschoen op. We namen de partij in handen, maar dan viel de aansluitingstreffer te laat om nog een punt te kunnen pakken.”