Terug 10 april 2021

KV Mechelen - Zulte Waregem: “Nog één finale”

Een geanimeerde pot voetbal leverde vanavond drie punten op voor Malinwa. Nikola Storm, Igor De Camargo en Wouter Vrancken laten hun licht schijnen op de partij.

Nikola Storm: “Het voelt fijn om belangrijk te zijn”

Storm: “Het is fijn om vanavond beslissend te kunnen zijn. Ik weet dat mijn rendement voor doel omhoog moet en daar probeer ik ook aan te werken. Dan is het leuk dat er vanavond twee tegen de touwen gaan. Ik denk dat we vanavond de terechte winnaar zijn. De hele ploeg was tevreden en zeker Steven in het bijzonder. Het is voor mij fijn om met zo’n voetballer enkele maanden de kleedkamer te hebben kunnen delen. Nu wacht er nog een verplaatsing naar Kortrijk. We gaan vol voor de overwinning en dan zien we wel wat het wordt. Al zou het zuur zijn om na onze sterke reeks van na Nieuwjaar toch nog naast de boot te vallen.”

Igor De Camargo: “Ik had meer moeten scoren vanavond”

De Camargo: “Ik had er vanavond meer dan één moeten maken. Helaas ben ik een diesel en was ik nog niet warm gedraaid (lacht). Jammer, want er lag veel ruimte en we hebben veel kansen gehad. We vonden steeds goed de vrije man en dan is het leuk voetballen. Zeker na de 2-0 moest Zulte komen en konden we optimaal gebruik maken van de ruimtes die er kwamen. Volgende week wacht ons nog één finale in Kortrijk. Ik ben enorm gemotiveerd om ook daar de drie punten te pakken. Of we dan bij de eerste acht zijn, valt af te wachten. Laat ons hopen.”

Wouter Vrancken: “Ik ben een tevreden coach”

Vrancken: “Ik ben een tevreden coach. Na onze mindere prestatie van vorige week, stonden we er vanavond terug met veel beweging, veel lopende mensen en veel kansen. We hadden er nog meer kunnen maken, dus ik denk dat we de verdiende winnaar zijn. Ook het feit dat Storm en Druijf vanavond konden scoren, is goed voor het vertrouwen van deze jongens.”