Terug 10 mei 2020

Verleng je abo op 11 mei

Onze club is nog steeds de laatste Belgische Europese bekerwinnaar. Elk jaar vieren we dit op 11 mei, de historische datum van de finale in Straatsburg. Sinds vorig jaar is 1 mei daar bij gekomen en mogen we ons nog steeds regerend Belgisch bekerwinnaar noemen!

De abonnementencampagne die op 1 mei gestart is, loopt nog steeds geweldig. De teller staat ondertussen op meer dan 2500! Dat zijn er veel meer dan we hadden verwacht en we willen de supporters die ons steunen graag een extraatje geven.

Daarom zijn er tien winnaars gekozen uit de 2.500 abonnementen die al verkocht werden. Zij krijgen bovenop hun abonnement een niet te versmaden extra cadeau: Een matchworn shirt van dit seizoen! Zij kunnen vanaf dinsdag 12 mei hun shirt komen afhalen in de fanshop, we zullen hen ook nog persoonlijk verwittigen!

De winnaars zijn:

Joran Huysmans

Alfons Van Haecht

Agnes Verschueren

Aurélie Peeters

Lauren Stoffels

Astrid Dubin

Michèle Pintens

Moustafa Achmakou

Hans Carleer

Davy Fiddelaers

Wil jij ook een matchworn shirt?

We kunnen 11 mei niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Daarom geven we iedereen die zijn abonnement op maandag 11 mei verlengt (nog steeds liefst online), de kans om mee te doen aan onze 11 mei wedstrijd:

We kiezen 5 winnaars uit de supporters die hun abonnement op 11 mei verlengen.

Ook zij krijgen een matchworn shirt én een meet & greet met Geert Deferm en Piet Den Boer tijdens een thuismatch van het seizoen 2020-2021, bovendien mogen ze de wedstrijd naast deze heren volgen!