Terug 5 april 2021

Van der Valk Mechelen nieuwe partner

Van der Valk Hotel Mechelen sluit zich als nieuwste partner aan bij het B2B-netwerk van Malinwa.

Sinds de opening van het hotel eind november 2019 zijn er contacten gelegd tussen beide partijen om het draagvlak van een partnership te bekijken. Dit draagvlak is er nu en beide partijen zijn ervan overtuigd dat ze elkaar kunnen versterken in het (post-)coronatijdperk.

Frank Lagast, algemeen directeur KV Mechelen:

“Het spreekt voor zich dat we trots zijn om de naam Van der Valk aan onze club te verbinden. Van der Valk is een zeer belangrijke referentie binnen de hotelwereld en tevens trachten ze met hun hotel in Mechelen origineel uit de hoek te komen door events te organiseren die verdergaan dan een overnachting. We zijn er zeker van dat we elkaar in Mechelen zullen versterken om op lange termijn samen stappen te zetten in onze groei.”

(lees verder onder de foto)

Roy Wohrmann, general manager Van der Valk Mechelen:

“We zijn als Van der Valk hotel zeer verheugd om met KV Mechelen in zee te gaan. We zijn er van overtuigd dat deze samenwerking ons beide zal versterken. Het EK2021 gaat binnenkort van start, de ideale gelegenheid om de handen reeds in elkaar te slaan. Uitkijkend naar een fijne & langdurige partnership!”