Terug 8 mei 2020

Ticket- & Fanshop opnieuw open vanaf 11 mei

De Ticket- & Fanshop van KV Mechelen opent vanaf maandag 11 mei weer zijn deuren. De club roept de supporters evenwel nadrukkelijk op om de komst naar het stadion in deze fase nog zo veel als mogelijk te beperken.

Afgelopen woensdag besliste de Nationale Veiligheidsraad dat winkels vanaf maandag 11 mei weer open mogen. Dit geldt ook voor de Ticket- & Fanshop in Tribune 1 van het AFAS Stadion. De volgende openingsuren zijn dan van toepassing: maandag tot vrijdag van 10u tot 18u.

KV Mechelen roept de supporters evenwel op om in deze fase nog niet massaal naar het stadion af te zakken en zo veel mogelijk gebruik te maken van de online-platformen voor de aankoop van abonnementen en Fanartikelen:

Alleen supporters die niet over een computer beschikken of onvoldoende vertrouwd zijn met online-betalingen raden we aan in deze fase naar de Ticket- & Fanshop op KV Mechelen te komen.

 

Richtlijnen

De heropening van de Ticket- & Fanshop zal plaatsvinden met strikte inachtneming van de volgende maatregels:

 • social distancing: minstens 1,5m afstand…
  • aparte in- en uitgang van de Ticket- & Fanshop
  • markeringen worden voorzien
  • volgen van de uitgestippelde route in de Ticket- & Fanshop
 • maximaal 5 klanten tegelijkertijd in de ruimte van Ticket- & Fanshop
 • maximaal 1 klant per aankoop: kom dus NIET met twee of meer mensen naar KV Mechelen om allemaal samen abonnementen aan te kopen (uitzondering: een minderjarige mag vergezeld zijn van een volwassen begeleider)
 • betaling bij voorkeur met Bancontact

Daarnaast voorziet KV Mechelen…

 • een volledige reiniging en desinfectering van de Ticket- & Fanshop na elke werkdag
 • desinfecterende handgel voor de klanten en het personeel
 • bescherming via plexiglas op de verkoopdesks

 

Nog geen mondmaskers & sjaals verkrijgbaar in Ticket- en Fanshop

Het heeft nog geen zin om voor de aankoop van de nieuwe collectors’s items mondmaskers en No Matter What-sjaals naar de Ticket- & Fanshop af te zakken, aangezien deze nog in productie zijn.

De club zal communiceren wanneer ze in de Ticket- & Fanshop te verkrijgen zijn en vraagt om via de webshop aan te kopen.

KV Mechelen wenst alle supporters te bedanken voor het strikt volgen van de maatregelen opgelegd door de overheidsinstanties ter bestrijding van het coronavirus, en vooral voor de inspanningen die al geleverd werden om de abonnementen online aan te kopen.

Ondanks het feit dat de Ticket- & Fanshop tot dusver gesloten bleef, ging de abonnementenverkoop nooit eerder in de clubgeschiedenis zo sterk van start als nu.

Voor vragen of info kan je ons contacteren via 015 21 82 30 (optie 1 ticketing), ticketing@kvmechelen.be of Facebook.