Terug 24 mei 2020

Table 1988: Spelersmenu’s tijdens Pinksterweekend

Tijdens het Pinksterweekend voorziet Table 1988, de cateraar van KV Mechelen, een culinaire take-away service. Een deel van de opbrengst gaat naar de jeugdwerking van geel-rood. De hoofdgerechten zijn telkens opgebouwd rond een speler van Malinwa. Bestel je gerecht via deze link en geniet van een culinair Pinksterweekend.  

 

De Camargo proeft als eerste

 

Menu

 

APEROBOX (voor 4 personen) € 25,00  

Olijven opgelegd met look

Olijven by the Chef

Chorizo

Spek krokant gebakken in den oven

Manchego kaas

 

KAASBOX (Voor 4 personen)

 

€ 25,00

 
Assortiment kazen van SCHOCKAERT vergezeld van 4 hotel broodjes

 

Menu DE CAMARGO (VLEES)

 

€ 45,00

 

Hapje: Zwarte pensI Mousse van eendI AppelI Karamel

Voorgerecht: Tataki van RundI WakamebonenI WortelI SesamI Wortel

Hoofdgerecht: Papiotte van Mechelse koekoekI Witte & groene aspergesI BoschampignonsI KrieltjesI Tym

Dessert: Gebakken aardbeiI VodkaI MascarponeI Basilicum

1 Hotel broodje

 
 
 

 

 
Menu SCHOOFS (VIS) € 45,00  

Hapje: Mousse van forelI ViseitjeI Cress

Voorgerecht: Tataki van zalmI WakamebonenI SesamI SojaI Wortel

Hoofdgerecht: Papiotte van Scampi & Rode poonI Witte & groene aspergeI CourgettiI KrieltjesI Witte wijn

Dessert: Gebakken aardbeiI VodkaI MascarponeI Basilicum

1 Hotel broodje

 

Menu THOELEN (KIDS)

 

€ 25,00

 

Hapje: KruidenworstI AppelI Karamel

Voorgerecht: KipsatéI Coco’sI Pinda

Hoofdgerecht: Cannelloni van kipI RicottaI SpinazieI Tomaat

Dessert: AardbeiI PanacottaI Vanille

1 Hotel broodje

 

Menu VAN DAMME (VEGI)

 

€ 45,00

 

Hapje: Mousse van courgetteI FetaI Cress

Voorgerecht: Tataki van tofuI PankoI WakamebonenI SesamI SojaI Soja

Hoofdgerecht: Papiotte van witte & groene aspergesI BoschampignonsI KrieltjesI Truffeljus

Dessert: Gebakken aardbeiI VodkaI MascarponeI Basilicum

1 Hotel broodje