Terug 19 augustus 2020

Steun de vlaggenactie van ons Supportersorgaan

Zaterdag 22 augustus speelt KV Mechelen z’n tweede thuiswedstrijd van het seizoen, tegen Cercle Brugge. Net zoals in de match tegen Anderlecht pakt het Malinwa Supportersorgaan uit met een vlaggen en spandoekenactie. 

Om de verspreiding van het coronavirus te counteren, zal er voorlopig gevoetbald worden voor lege tribunes. Om toch iets van dat thuisgevoel te recupereren, organiseert het Supportersorgaan een vlaggen- en spandoekenactie voor de partij tegen Cercle Brugge en voor alle andere thuiswedstrijden die zonder publiek gespeeld worden.

Het opzet is eenvoudig: onze tribunes worden aangekleed met zoveel mogelijk vlaggen en spandoeken. Alle supporters die een vlag willen uitlenen, of een spandoek met hun hoogsteigen boodschap erop in de tribune willen, kunnen die nu vrijdag in het stadion komen afgeven.

REGISTREREN VIA MAIL

Je stuurt eerst een mail naar vlaggen@malinwa.be en kan daarna op vrijdag je vlag of spandoek komen afgeven aan het stadion tussen 19u00 en 20u30.

De vlaggen en spandoeken zouden gebruikt worden tijdens meerdere thuiswedstrijden, maar het spreekt voor zich dat ze jouw eigendom blijven, dat ze veilig bewaard worden, en dat je ze nadien netjes terugkrijgt.

Wat betreft de spandoeken kijken we uit naar jullie creativiteit: laat humor en ontroering maar hand in hand lopen, en steek onze spelers een hart onder de riem – maar hou het uiteraard netjes, want provocerende boodschappen worden niet aanvaard.