Terug 7 september 2020

Registratie bubbels afgesloten, loting na ministeriële beslissing

Het registreren van bubbels voor KV Mechelen – KV Oostende werd zondagmiddag afgesloten. Voor de loting van welke bubbel de match kan bijwonen, wachten we tot na de eindbeslissing van de bevoegde ministers over het toegelaten aantal toeschouwers.

 

Voor de wedstrijd KV Mechelen – KV Oostende van zaterdag 12 september is er weer beperkt publiek toegelaten. De club bereikte vorige week met de stad een akkoord dat er 5.200 toeschouwers in het AFAS Stadion zouden worden toegelaten, maar de eindbeslissing ligt bij de bevoegde ministers. Morgen, dinsdag, worden alle dossiers van de thuisspelende clubs behandeld.

 

Normaal gezien zouden we vandaag, maandag, uit de geregistreerde supporters loten en iedereen informeren, maar we wachten logischerwijs op deze ministeriële beslissing.

Ten laatste woensdagmiddag 13u zullen de abonnees die NIET uitgeloot worden voor KV Mechelen – KV Oostende, hierover een mail ontvangen. De abonnees die wel uitgeloot worden, krijgen woensdag, donderdag of vrijdag hun ticket in de mailbox.

Vandaag maandag en morgen dinsdag wordt alles voorbereid, het is dus niet meer mogelijk om nog bubbels door te geven of te wijzigen.

 

Ticket- & Fanshop woensdag gesloten

In het kader van de voorbereidingen op deze wedstrijd zal de Ticket- & Fanshop nu woensdag 9 september uitzonderlijk de hele dag gesloten zijn. Verder gelden de gewone openingsuren:

· maandag 7 september 10u-18u

· dinsdag 8 september 10u-18u

· woensdag 9 september GESLOTEN

· donderdag 10 september 10u-18u

· vrijdag 11 september 10u-18u