Terug 16 september 2020

KV Mechelen - STVV: Registratie afgesloten

Abonnees die onze volgende thuiswedstrijd, op 26 september tegen Sint-Truiden (18.30u), willen bijwonen, dienen hun bubbel via onderstaande link te registreren voor zondag 20 september. Abonnees die er niet bij waren tegen Oostende en die hun bubbel registreren voor STVV, krijgen absolute voorrang bij de loting.

Onder voorbehoud van maatregelen die door de bevoegde instanties opgelegd worden in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus, mogen we ook bij de volgende thuiswedstrijd, op zaterdag 26 september tegen Sint-Truiden (18.30u), publiek ontvangen in het AFAS Stadion.

Alleen voor abonnees

Net zoals tegen Oostende zijn de beschikbare plaatsen exclusief voorbehouden voor de abonnees 2020-2021 en wordt er dus geen losse ticketverkoop georganiseerd. Abonnees dienen via onderstaande knoppen hun bubbel te registreren, ten laatste aanstaande zondag 20 september om middernacht. Bij het toekennen van de plaatsen wordt voorrang gegeven aan de abonnees die er tegen Oostende niet bij waren en die zich nu registreren voor KVM – STVV. De abonnees die er tegen Oostende wel bij waren, hebben de mogelijkheid om zich opnieuw te registreren, maar worden onderaan de wachtrij geplaatst.

Belangrijk bij het doorgeven van je bubbel:

  • je mag alleen abonnees 2020-2021 opnemen in je bubbel; bubbels met niet-abonnees worden eruit gehaald.
  • je dient je bubbel slechts één keer door te geven. Wanneer de abonnees X, Y en Z samen in een bubbel naar de wedstrijd willen komen, registreert X de bubbel. Y en Z mogen de bubbel niet ook nog eens ingeven. De redenering ‘hoe vaker ik de bubbel doorgeef, hoe meer kans ik maak’, is fout – dubbele registraties worden eruit gehaald.
  • gezien de verplichte maximum capaciteit per vak en de verplichte afstand tussen de bubbels is het onmogelijk om de uitgelote abonnees een plaats in hun vaste vak te beloven, maar we proberen dit wel zo dicht mogelijk te benaderen.
  • de registraties voor KVM – Oostende tellen sowieso niet meer: had je je bubbel doorgegeven en was deze niet uitgeloot, en je wil komen tegen STVV, dan dien je je bubbel opnieuw te registreren.

HOE GEEF JE JE BUBBEL DOOR?

Tot en met zondag 20 september om 23u59 geven we jou als abonnee, via onderstaande knoppen, de mogelijkheid om door te geven…

 • De gegevens die je dient in te vullen bij de registratie van je bubbel, zijn:
  • naam
  • e-mailadres
  • klantnummer: dit kan je terugvinden…
   • onder je naam op je huidig abonnement 2020-2021
   • onder je naam op je abonnement 2019-2020

Geef via deze knoppen je bubbel door

Ik kom niet

Bubbel van 1

Bubbel van 2

Bubbel van 3

Bubbel van 4

Bubbel van 5

Let op! Het doorgeven van je bubbel is geen garantie dat je KV Mechelen – Sint-Truiden ook zeker kan bijwonen. De geregistreerde bubbels die overblijven na onze controles, gaan mee in de loting. De exacte timing van de loting en van de communicatie naar de ‘uitgelote abonnees’ wordt volgende week bekendgemaakt.

Veelgestelde vragen – FAQ

Ik had mijn bubbel geregistreerd voor KVM-KVO, maar was niet uitgeloot. Ik wil naar KVM-STVV komen, moet ik me dan opnieuw registreren?

Ja, je dient je opnieuw te registreren. De bubbels die geregistreerd werden voor KVM-KVO, zijn niet meer geldig. Je dient je bubbel voor STVV opnieuw te registreren.

Ik had mijn bubbel geregistreerd voor KVM-KVO, maar was niet uitgeloot. Ben ik er dan zeker bij tegen STVV?

Die kans is groot, maar een garantie kunnen we niet geven. Alles hangt af van de plaatsen die uiteindelijk beschikbaar zijn (ten gevolge van de maatregelen opgelegd door de bevoegde instanties) én van het aantal doorgegeven bubbels van abonnees die er niet bij waren tegen Oostende.

Ik wil mijn bubbel registreren voor KVM-STVV. Dient elke persoon van deze bubbel zich apart te registreren?

Neen. Een bubbel mag maar één keer doorgegeven worden. Stel, de personen X, Y en Z willen in een bubbel naar KVM-STVV komen. X registreert de bubbel, dan dienen Y en Z niks te ondernemen.

Ik was erbij tegen Oostende. Maak ik kans om er ook tegen STVV bij te zijn?

Dat is niet uitgesloten, maar die kans is veeleer klein. We geven absolute prioriteit aan de abonnees die er niet bij waren tegen Oostende én die hun bubbel doorgeven voor STVV. Alleen als het aantal beschikbare plaatsen hoger ligt dan het aantal aanvragen van abonnees die er niet bij waren tegen Oostende, dan kom je weer in aanmerking.

Ik heb mijn bubbel geregistreerd voor KVM-STVV. Kan ik deze bubbel nadien nog wijzigen?

Ja, maar alleen door contact te nemen met de ticketing via 015 21 82 30 (optie 1 ticketing). Hoe meer vragen tot wijziging binnenkomen, hoe langer het verwerkingsproces op de ticketing zal duren, dus we raden aan om eerst grondig na te gaan of je niemand uit je bubbel bent vergeten, vooraleer je je bubbel ingeeft.

Eén of enkele abonnees van mijn bubbel waren er bij tegen Oostende, de anderen niet. Maken we kans om erbij te zijn tegen STVV?

Bubbels waarin één of meerdere abonnees zitten die er wél bij waren tegen Oostende, krijgen sowieso een lagere prioriteit dan bubbels die uitsluitend bestaan uit abonnees die er niet bij waren tegen Oostende.

Ik heb geen computer of mailadres. Hoe moet ik mijn bubbel registreren?

Dat kan telefonisch via 015 21 82 30 (optie 1 ticketing) of door langs te komen in de Ticket- & Fanshop in Tribune 1 van het AFAS Stadion (open van dinsdag tot vrijdag van 9u tot 18u).

Een abonnee uit mijn bubbel heeft geen mailadres. Wat vul ik in de registratie in onder ‘mailadres’?

Dan vermeld je bij die persoon expliciet ‘geen mailadres’. Voor de toekomst raden we wel aan om, indien mogelijk, toch een mailadres aan te maken, of een mailadres van iemand uit je naaste omgeving op te geven (maar dat mag geen mailadres zijn dat al in ons ticketsysteem staat).