Terug 4 november 2020

Jouw ontwerp als awayshirt?

KV Mechelen vraagt z’n supporters ontwerpen door te sturen voor het awayshirt voor volgend seizoen. Tot en met woensdag 11 november (19u04) heb je de kans om via onderstaand formulier jouw ontwerp door te sturen. Dat kan je doen aan de hand van een digitaal ontwerp of met een simpele tekening, zo betrekken we klein en groot en spelen onze jongens volgend seizoen misschien wel in een door jou ontworpen wedstrijdshirt. Bovendien zal de naam van de ontwerper van het winnende shirt verwerkt worden in het truitje.

De supportersinspraak binnen onze club is al jaar en dag een van de zaken die ons onderscheidt van eender welke andere moderne voetbalclub. Zo wordt er bijvoorbeeld elk jaar een panel samengesteld waarin er nagedacht wordt hoe de verschillende wedstrijdshirts voor het komende seizoen eruit moeten zien. Dit seizoen gaan we nog een stap verder en betrekken we jou, de supporter, vanaf het begin van het ontwikkelingsproces en kan je een voorstel doen voor het wedstrijdtenue dat de spelers zullen dragen op verplaatsing in het seizoen 2021-2022.

LET OP: Het awayshirt moet sterk verschillen van het thuisshirt. Gebruik dus geen combinatie van de kleuren geel en rood.

Tot en met woensdag 11 november (19u04) heb je de tijd om je ontwerp in te sturen via onderstaand formulier.  Nadien wordt in samenspraak met de club, het Supportersorgaan en de shirtontwikkelaar een eerste schifting gemaakt.

Waarom niet het thuisshirt?

Sommigen onder jullie vragen zich misschien af waarom we je alleen de kans geven om het awayshirt te ontwerpen. Wel, er zijn een aantal zaken waaraan voldaan moet worden bij het ontwerp van het thuisshirt, dat werd afgesproken bij de doorstart die de club maakte na het seizoen van de vereffening. Die afspraken staan verankerd in de statuten van de club. Hierdoor zou jouw inbreng relatief beperkt blijven om er een uniek ontwerp van te maken. Wil je je er toch aan wagen? Doe gerust! In deze fase van de ontwikkeling zijn er geen slechte voorstellen.

Stuur hier je ontwerp in