Terug 16 mei 2020

IN LAATSTE RECHTE LIJN NAAR 5.000 ABONNEMENTEN

De abonnementenverkoop blijft op volle toeren draaien. Intussen zitten we al in de countdown naar 5.000 verkochte abonnementen. Hoog tijd dus om supporters nog eens te verrassen.

Nooit eerder verkochten we in de eerste twee weken van de verkoop zo veel abonnementen als nu. Dat vraagt om een groot ‘dankjewel’ vanuit de club. Omdat intussen de kaap van de 5.000 abonnementen in zicht komt, geven we abonnees opnieuw de kans om mooie prijzen te winnen.

Uit de supporters die hun abonnement al aankochten, worden tien gelukkigen getrokken. Zij krijgen hun abonnement in juli, wanneer de abonnementskaarten aangekomen zijn, thuisbezorgd door een speler uit de A-kern.

OOK DIT WEEKEND TIEN WINNAARS

We belonen ook de supporters die dit weekend, in de laatste rechte lijn naar de 5.000, hun abonnement aankopen. Ook onder hen loten we er tien uit die hun abonnement in de zomer uit de handen van een speler zullen ontvangen.

En dat is nog niet alles. De 5.000ste abonnee ontvangt een gratis overnachting + ontbijt in het THON Hotel in de Wetstraat in Brussel, één van de partners van KV Mechelen.

Samen met die 5.000ste trekken we ook nog één abonnee uit de groep supporters de voorbije weken een abonnement kocht – ook hij of zij wint een overnachting in het THON Hotel.

Tijdens het weekend kan je je abonnement aankopen:

Meer details hierover vind je HIER.

Winnaars Matchworn shirts

Intussen zijn de meeste van de matchworn shirts die bij de voorgaande acties verloot werden, afgehaald door de winnaars. En ze waren er blij mee.