Terug 15 mei 2020

Het is zeker, Malinwa eindigt zesde

De Pro League heeft beslist dat de stand na speeldag 29 de eindstand wordt. Dat wil zeggen dat KV Mechelen op een mooie zesde plaats eindigt. Voor het nieuwe seizoen wordt het competitieformat aangepast.

6e plaats

De Pro League heeft beslist over het voorbije seizoen en het seizoen dat komt. Wij zijn erg fier om te melden dat onze club een prachtige 6e plaats behaalt, we willen iedereen die daar aan meewerkte enorm bedanken; spelers, staf, supporters, partners en medewerkers.

Seizoen 2020-2021

Volgend seizoen zullen er ‘mini’ play offs plaatsvinden in een competitie met 16 ploegen. KVM zal in de Pro League blijven ijveren voor een competitie zonder play offs. Het seizoen zal bestaan uit een reguliere competitie van 30 speeldagen, met éénmalige verkorte play-offs van 2 reeksen van vier, waarbij de nummers 1 tot 4 van de reguliere competitie strijden voor het kampioenschap in de Champions play-offs. In de tweede play-offs strijden de nummers 5 tot 8 voor het 4e Europese ticket.

Goed nieuws trouwe abonnees

Voor alle supporters die hun abonnement al aangekocht hebben of zullen aankopen tot en met 31 mei, zullen de Play-Off thuiswedstrijden van de Champions Play offs (nummers 1 tot 4 reguliere competitie) en van de Europa League Play Off (nummers 5 tot 8 reguliere competitie) inbegrepen zijn in het abonnement.