Terug 24 juli 2020

Abonnementen en shirts vanaf 30/07 beschikbaar

De abonnementskaarten én de shirts van het nieuwe seizoen 2020-2021 zijn vanaf aanstaande donderdag 30 juli beschikbaar in de Ticket- & Fanshop.

Sinds 1 mei gingen ruim 11.200 abonnementen over de toonbank, nu zijn ook de abonnementskaarten zelf in aantocht.

De abonnees, die kozen voor ‘afhalen’, kunnen hun nieuwe kaarten vanaf aanstaande donderdag 30 juli bekomen in de Ticket- & Fanshop in Tribune 1 (elke werkdag 10u-18u). Vanaf die dag zijn ook de nieuwe wedstrijdshirts in de Ticket- & Fanshop verkrijgbaar.

De club vraagt de supporters die hun abonnementen komen afhalen, met aandrang om niet allemaal meteen donderdag of vrijdag langs te komen, om lange wachtrijen te voorkomen. Het moment van afhalen van je abonnement maakt totaal niet uit – jouw abonnementskaart blijft sowieso de komende weken in de Ticket- & Fanshop beschikbaar. De abonnees die bij de aankoop kozen voor de aflevermethode ‘aangetekend versturen’, mogen hun abonnement eind volgende week of in de week nadien thuis verwachten.

Blijf je liever in je kot? Laat je abo opsturen en koop je shirt online!

Abonnees die hun abonnement, gezien de recente ontwikkelingen van het coronavirus, liever niet komen afhalen in de Ticket- & Fanshop, kunnen alsnog kiezen om hun abonnementskaart per aangetekende zending te ontvangen. Daarvoor dienen ze €10 over te schrijven naar de abonnementenrekening van KV Mechelen, BE69 0689 0409 3678, met vermelding van je naam, vak, correct adres en gsm-nummer.

Ook voor de nieuwe shirts hoef je niet speciaal langs te komen. Deze kan je online bestellen via shop.kvmechelen.be

Wat betreft de overzet van het dranktegoed

Indien er nog dranktegoed op de abonnementskaart van vorig seizoen staat, dan zal dat worden overgezet op de nieuwe kaart:

 • indien je een abonnement 2019-2020 had: dan zal het dranktegoed automatisch worden overgezet van de oude naar de nieuwe abonnementskaart…
  • deze overzet zal worden uitgevoerd op de donderdag voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd (in principe dus op donderdag 13 augustus). Dit is een automatische handeling, je hoeft hier zelf niks voor te ondernemen.
  • vanaf de vrijdag voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd kan je het saldo op je nieuwe abonnementskaart online raadplegen via kvmechelen.be/herladen
   • was je kaart vorig seizoen al geregistreerd: je logt in via dezelfde inloggegevens, geeft het nieuwe kaartnummer in en raadpleegt je saldo. Je moet dus geen nieuw account aanmaken.
   • was je kaart vorig seizoen nog niet geregistreerd: je registreert je nieuwe kaart via kvmechelen.be/herladen en kan meteen je saldo raadplegen.
 • indien je geen abonnement 2019-2020 had en er nog dranktegoed op een losse betaalkaart staat: dan wordt het dranktegoed niet automatisch overgezet naar je nieuwe abonnementskaart. Om het dranktegoed van de betaalkaart over te zetten naar je nieuw abonnement, kom je tijdens het seizoen met beide kaarten langs in de Ticket- & Fanshop in Tribune 1.

Wat betreft de regeling voor de eerste thuiswedstrijden in augustus

Gezien de recente ontwikkelingen rond het coronavirus wachten we de exacte uitwerking van de maatregelen genomen door de Nationale Veiligheidsraad en het veiligheidsprotocol van de Pro League af.

Zodra hierover meer duidelijkheid is communiceren we dit meteen via onze officiële kanalen.