Terug 23 juli 2019

Zulte Waregem - KV Mechelen: Uitverkocht

Aanstaande zaterdag 27 juli speelt KV Mechelen op het veld van Zulte Waregem (20u). Woensdagochtend gaan 93 tickets voor de bezoekersvakken in de losse verkoop voor abonnees en Members 25.

Zulte Waregem – KV Mechelen wordt op zaterdag 27 juli om 20u afgetrapt.

Voor deze wedstrijd geldt geen verplichte buscombi. De verkoop van losse tickets voor de bezoekersvakken gaat op woensdag 24 juli van start in de Ticketshop in Tribune 3 van het AFAS Stadion:

  • op woensdag 24 juli: exclusief voor abonnees en Members 25, met een maximum van 2 tickets per fysiek aanwezige persoon
  • op donderdag 25 en vrijdag 26 juli: voor iedereen (indien dan nog tickets beschikbaar)

In totaal stelde Zulte Waregem 936 zitplaatsen ter beschikking van de Mechelse supporters. Na de afname door de erkende supportersclubs zal daarvan het vaste percentage van 10%, dus 93 tickets, woensdagochtend beschikbaar zijn voor de losse verkoop.

UPDATE 24/07: UITVERKOCHT

KV Mechelen zal zaterdag in Waregem aangemoedigd worden door nokvolle bezoekersvakken. Alle 936 beschikbare zitplaatsen gingen in mum van tijd de deur uit. Er zijn dus geen tickets meer te verkrijgen, noch in voorverkoop op KV Mechelen, noch aan het bezoekersloket in Waregem.

De ticketprijzen:

€20     volwassene

€10     jeugd -16j