Terug 29 juni 2019

THES Sport - KV Mechelen: 0-3

Het was opnieuw zweten tijdens de derde oefenpartij van het nieuwe seizoen. Malinwa trok naar THES Sport voor een wedstrijd van twee keer 60 minuten. En het won met 0-3.

 

KVM nam de wedstrijd meteen in handen, maar kwam moeilijk tot kansen. De vijfmansdefensie van THES Sport stond goed. Na 30 minuten noteerden we dan toch wat opwinding. Schoofs mocht helemaal alleen aannemen in de zestienmeter, omspeelde de thuisdoelman maar trapte alsnog op een verdediger.

Na de drankpauze zagen we nagenoeg hetzelfde spelbeeld. Malinwa speelde de bal rond maar kwam zelden door de defensie van THES. Tot in minuut 50 Togui plots oog in oog stond met de goalie van de thuisploeg. Hij aarzelde niet en legde de 0-1 tegen de netten.

De Camargo en Van Keilegom scoren

De tweede helft begon met meer schwung. Al snel glipte De Camargo door de buitenspelval. De ex-Rode Duivel plaatste de bal met een lobje makkelijk over de uitgekomen goalie in doel. KVM hield het tempo hoog met onder meer een bedrijvige Van Keilegom. Dertig minuten ver in de tweede periode bekroonde de youngster z’n goeie partij met een doelpunt. Hij werd vrijgespeeld en werkte overhoeks af, 0-3.

Ook tijdens het laatste halfuur bleef Malinwa baas. Vooral Van Keilegom had nog een paar kansjes om de score uit te diepen, maar dat lukte uiteindelijk niet meer. Eindstand na een extra lange partij: 0-3.

 

Wedstrijddigest:

KVM eerste helft: Castro, Van Cleemput, Bijker, Kaya, Schoofs, Coveliers, Van Hoorenbeeck, Engvall, Peyre, Togui en Bosiers

KVM tweede helft: Bouzian, Boni, Swinkels, Tainmont, De Bie, Corryn, De Camargo, Zeroual, El Messaoudi, Van Keilegom en Vranckx

Doelpunten: 52’ Togui (0-1), 68’ De Camargo (0-2), 93’ Van Keilegom (0-3)