Terug 25 februari 2020

STVV - KV Mechelen: Nog 400 staanplaatsen in losse verkoop

Aanstaande vrijdag 28 februari speelt KV Mechelen op het veld van Sint-Truiden (20u30). Op woensdag 26 februari zijn om negen uur 563 tickets (waarvan 101 zitplaatsen) voor de bezoekersvakken in de losse verkoop gegaan. Om 16u30 zijn de laatste zitplaatsen verkocht. De staanplaatsen zijn wel nog ruim beschikbaar.

STVV – KV Mechelen wordt op vrijdag 28 februari om 20u30 afgetrapt. Voor deze wedstrijd geldt geen verplichte buscombi. De verkoop van losse tickets voor de bezoekersvakken gaat op woensdag 26 februari om 9u van start in de Ticketshop in Tribune 1 van het AFAS Stadion:

  • op woensdag 26 februari: exclusief voor abonnees en Members 25, met een maximum van 2 tickets per fysiek aanwezige persoon
  • op donderdag 27 en vrijdag 28 februari: voor iedereen (indien dan nog tickets beschikbaar).

In totaal stelde STVV 1.337 tickets ter beschikking van de Mechelse supporters: 761 zitplaatsen en 576 staanplaatsen. Daarvan zijn sinds woensdag 16u30 alleen nog de staanplaatsen beschikbaar.

Door de specifieke situatie in de bezoekersvakken op Stayen, waarbij een plexiwand werd aangebracht voor het staanvak en door het feit dat STVV de prijzen voor staan- en zitplaatsen gelijk getrokken heeft, zijn de zitplaatsen voor deze wedstrijd populairder dan de staanplaatsen.

Indien er na de losse verkoop in de Ticketshop nog tickets beschikbaar zijn, worden deze aangeboden aan het bezoekersloket van Stayen.

 

De ticketprijzen (staan en zit):

Volwassene €15
Jeugd (-12 jaar) €10
Staanplaatsen Ruim 400 beschikbaar
Zitplaatsen Uitverkocht

Rolstoelgebruikers kunnen zich ook tijdens de voorverkoop op KV Mechelen een ticket aanschaffen voor de wedstrijd van vrijdag: €15 voor de rolstoelgebruiker en gratis voor de begeleider.