Terug 22 februari 2020

KV Mechelen - Waasland-Beveren: Trainersbabbel

Na de overwinning tegen Anderlecht bevestigde KV Mechelen tegen Waasland-Beveren. Coach Vrancken was zichtbaar tevreden.

Wouter Vrancken: “Onze bedoeling was om vandaag de drie punten te pakken én in de goede flow te blijven waarin we nu zitten ondanks onze slechte start van 2020. We wilden de tegenstander vanaf minuut 1 bij de keel grijpen en dat hebben we ook gedaan. Ons eerste kwartier was heel goed en we kwamen snel twee doelpunten voor. Toen hadden we de match kunnen en moeten doodmaken. Jammer genoeg verwaterde het nadien een beetje. Na de rust stapten we opnieuw met goede intenties op de mat en hebben we het volwassen uitgespeeld. Het enige minpuntje vandaag was dat we te weinig gescoord hebben voor de kansen die we kregen. Maar ik wil mijn jongens feliciteren met wat ze vandaag gebracht hebben. “

En ineens komt PO I weer wat meer in het vizier…

Wouter Vrancken: “Twee weken geleden zei iedereen dat het seizoen voor KV Mechelen gedaan was. Nu is het verhaal weer helemaal anders door die zes op zes. Dat is ook het mooie aan voetbal. Alles kan snel veranderen.”

BEKIJK HIER DE VOLLEDIGE TRAINERSBABBEL NA KV MECHELEN – WAASLAND-BEVEREN.