Terug 7 december 2019

KV Mechelen - KV Kortrijk: “We zijn niet efficiënt genoeg”

Winnen in het AFAS Stadion: het wil KVM maar niet lukken. “We zijn gewoon niet efficiënt genoeg”, zo zegt Igor De Camargo.

 

Peyre: “Geen leuke match voor toeschouwers”

 “Het was misschien geen goede wedstrijd voor toeschouwers, zeker in de eerste helft. Maar goed, we hebben het deze periode moeilijker. Dan is het belangrijk om ook de organisatie te houden. KV Kortrijk verdedigde heel sterk. November en december zijn belangrijke maanden en alles blijft nog mogelijk. Eens we weer een reeksje kunnen neerzetten komt dit wel goed.”

Storm: “Nog voor de winterstop moeten we opnieuw winnen”

“We hebben ondanks de saaie eerste helft wel voldoende kansen gehad om het af te maken. Ons niveau lag lange tijd te laag, in de tweede helft liep het iets beter. Gelukkig hadden we toch de drive om de winst binnen te halen.

Of play-off 1 nu verloren is, zo’n week voor de verplaatsing naar Club? Nee, zeker niet. Het is zuur dat we thuis zoveel punten laten liggen. Begin dit seizoen scoorden we ook twee, drie keer per wedstrijd. Nu lukt dat niet. Maar belangrijk, na Club komen nog twee wedstrijden waarin we punten moeten pakken.”

 

De Camargo: “Ambitieus blijven en scoren”

“Het is zo jammer dat we opnieuw drie punten laten liggen. Het is natuurlijk wel mooi dat we nog terugkeren in de wedstrijd na die late 0-1.

We hebben het in eigen huis moeilijk omdat we niet efficiënt genoeg zijn. Zo simpel is het. De kansen hebben we, de doelpunten niet. Daar moeten we aan werken, zeker als we play-off 1 willen halen. Want we mogen ambitieus blijven. Ik hoop dat iedereen daar vol voor blijft gaan.”