Terug 6 maart 2020

KV Mechelen - KAS Eupen: Free your seat

Aangezien alle thuisvakken, op enkele losse plaatsen na, uitverkocht zijn voor KV Mechelen – Eupen, kunnen we nu al melden dat de loketten zaterdagavond sowieso gesloten blijven. Daarom zetten we ‘Free Your Seat’ al open, waardoor abonnees die de wedstrijd niet kunnen bijwonen, hun plaats kunnen vrijgeven – deze plaatsen kunnen meteen online aangekocht worden.

KV Mechelen – KAS Eupen wordt op zaterdag 7 maart om 20u00 afgetrapt.

De tickets voor deze wedstrijd zijn de deur uit gevlogen. Vrijdag in de vooravond waren in de thuisvakken nog slechts een 20-tal losse zitplaatsen beschikbaar. Zaterdagavond voor de wedstrijd blijven de loketten sowieso gesloten (op uitzondering van het bezoekersloket).

De resterende plaatsen kan je nog aankopen…

  • online via www.kvmechelenticketshop.be tot 19u30
  • zaterdag van 10u00 tot 12u00 in de Ticket- & Fanshop in Tribune 1 (misschien best vooraf even telefonisch via 015 21 82 30 informeren of er nog tickets beschikbaar zijn, zodat je niet nodeloos de verplaatsing maakt)

Free Your Seat

Mogelijk komen er nog enkele extra plaatsen vrij dankzij Free Your Seat. Deze applicatie zetten we vrijdag om 18u00 open, en hierdoor kunnen abonnees, die de wedstrijd niet kunnen bijwonen, hun plaats vrijgeven. Zo geven ze een andere supporter de kans om alsnog de wedstrijd bij te wonen en verdienen de abonnee, de club én de community-werking van Malinwa er nog een centje aan.

Indien de vrijgekomen plaats nog verkocht wordt, dan wordt de prijs van het verkochte ticket als volgt verdeeld:

  • 50% voor KV Mechelen
  • 40% voor de abonnee die zijn/haar plaats vrijgeeft (als dranktegoed)
  • 10% voor de community-werking van KV Mechelen

De plaatsen die vrijkomen door Free Your Seat kan je meteen online aankopen via www.kvmechelenticketshop.be. Dus nogmaals, er zullen zaterdagavond aan de thuisloketten GEEN tickets meer beschikbaar zijn.

Belangrijk om te weten bij het vrijgeven van je abonnement via ‘Free Your Seat’

  • De actie is onomkeerbaar: zodra je je abonnement voor de wedstrijd tegen Eupen hebt vrijgegeven, kan je je abonnement voor deze wedstrijd nadien niet meer opnieuw actief zetten, ook niet in de Ticketshop van KV Mechelen.
  • Zodra je je abonnement voor een bepaalde wedstrijd hebt vrijgegeven, kan je bij die wedstrijd sowieso niet met je abonnement binnen in het stadion, want de scanning zal een foutmelding geven.
  • Free Your Seat is niet van toepassing voor de business-plaatsen.