Terug 26 juni 2019

KFC Eppegem - KV Mechelen: 2-4 (eindstand)

Voor KV Mechelen stond vanavond de tweede oefenpartij van de voorbereiding op het programma. Op het veld van KFC Eppegem werd het 2-4.

In de eerste helft had geelrood het knap lastig met een gretige thuisploeg. KFC Eppegem klom op voorsprong via een strafschopdoelpunt. Malinwa leek met een achterstand de rust in te gaan, maar dat was zonder het duo De Camargo-Storm gerekend. Eerst benutte De Camargo zelf een strafschop en vlak voor het rustsignaal haalde Storm verschroeiend uit. Malinwa zo op en over KFC Eppegem in het slot van de eerste helft.

Lang kon geelrood de voorsprong niet vasthouden in de tweede helft, want al snel prikte KFC Eppegem de gelijkmaker binnen. Even later toonde Tainmont dan weer zijn kunnen op aangeven van Schoofs. (2-3) KV Mechelen probeerde de score nog verder uit te diepen, maar het was vooral een bedrijvige Togui die de mogelijkheden onbenut liet. In het slot forceerde geelrood dan een tweede strafschop. Togui nam zijn verantwoordelijkheid en miste niet: 2-4.

Wedstrijddigest

KV Mechelen (eerste helft): Castro, Swinkels, De Bie, Peyre, Corryn, Coveliers, Van Hoorenbeeck, El Messaoudi, Storm, Kaya, De Camargo

KV Mechelen (tweede helft): Valkenaers, Bijker, Mera, Boni, Van Cleemput, Bosiers, Schoofs, Vrancks, Tainmont, Engvall, Togui

Doelpunten: 23′ Eppegem (1-0, pen), 45′ De Camargo (1-1, pen), 47′ Storm (1-2), 50′ Eppegem (2-2), 63′ Tainmont (2-3), 86′ Togui (2-4, pen)

Gele kaarten: 22′ Storm