Terug 11 februari 2020

Sporting Charleroi - KV Mechelen: Reacties

Aster Vranckx lag met z’n eerste assist voor KVM aan de basis voor de 1-1, maar het mocht niet baten:

“We zaten echt goed in de wedstrijd. We zijn eigenlijk best tevreden over wat we brachten. Als ploeg. M’n eerste assist, da’s dan weer wel plezant. Alleen is het spijtig van het resultaat.”

Een klein dipje volgens Geoffrey Hairemans, maar wel vooruitgang:

“Nul op twaalf, da’s niet plezant. We gaven heel weinig weg, dat maakt het ook zo jammer. We hoopten hier echt drie punten te komen halen. Misschien willen we gewoon té graag. Je staat hoog geklasseerd, en dan wil je uiteindelijk ook play-off 1 halen. Dat kruipt misschien wel in de kopjes. Maar we mogen ook niet klagen over het seizoen, als het uiteindelijk toch niet lukt. Tegen Anderlecht is het misschien wel onze laatste kans. Da’s weer een wedstrijd waar het moet. We zitten inderdaad in een klein dipje, hopelijk raken we daar snel uit.”

Een nuchtere Arjan Swinkels: 

“Als het tegenzit, dan zit het tegen. Het zou wel gewoon eens lekker zijn om punten te pakken, ja. Maar het is nu ook niet dat we niets meer kunnen. Het was een wedstrijd die gelijk opging. Als het 1-1 blijft, is het een heel ander verhaal. Doorheen het hele seizoen hadden we gewoon meer punten kunnen pakken.”