Terug 1 december 2019

Vier mee de verhuis van de Volkskeuken naar het AFAS Stadion

De Volkskeuken, een initiatief van de communitywerking van KV Mechelen, verhuist van De Keeting naar de Grand Kavee van het AFAS Stadion. Om dat te vieren, kan je je inschrijven voor een mosselfeest.

 

“Met de verhuis willen we de deuren van ons stadion nog meer open zetten”, zo zegt community verantwoordelijke van KVM, Joke Van Driessche. “We willen van het stadion een plek maken waar iedereen welkom is, ook naast het voetbal.”

De Volkskeuken is een keuken die een gevarieerde groep mensen wil samen brengen. “We proberen kansengroepen te integreren in de maatschappij en het sociaal isolement van mensen te doorbreken. En waar kan dit beter dan aan tafel en aan zeer democratische prijzen.”

Iedereen kan elke zondag, behalve op wedstrijddagen, terecht in de Grand Kavee in het AFAS Stadion vanaf 17u30. Om 18u serveren we de maaltijd en om 19u30 ronden we af.

 

Mosselen als feestelijke opening

Om de verhuis te vieren, houdt de Volkskeuken een heus mosselfeest op zondag 8 december in de Grand Kavee tussen 16u30 en 19u. Inschrijven kan tot en met 3 december. Schrijf je nu in via community@kvmechelen.be of 0468 342 189.

 

Bekijk het filmpje over De Volkskeuken

De Volkskeuken was deze zomer ook tijdens Maanrock actief. Bekijk hieronder het filmpje.