Terug 17 december 2019

Partner van de maand: Rawberry Group

In ons ‘partner van de maand’ concept plaatsen we elke maand een partner in de kijker. Rawberry Group, het eventing-collectief achter de legendarische kampioenenviering in 2019 mag de spits afbijten!

We herinneren ons allemaal nog de uitzinnige kampioenenviering van KV Mechelen in mei 2019. Het AFAS Stadion werd voor 1 dag omgevormd tot het Walhalla van de Belgische voetbalgekte. Bloed, zweet en tranen waren enkele van de ingrediënten, maar ook de doorgedreven kennis en passie in het organiseren van dergelijke massa-events van Rawberry Group zorgde er mee voor dat 1 mei 2019 een onvergetelijke mijlpaal werd in onze rijke clubgeschiedenis.

Wie nog niet heeft gehoord van Rawberry Group, heeft dat zeker wel van hun concepten aper’eau Mechelen, Fan Park Mechelen of Motown & More. Rawberry Group is opgericht in 2015 door 4 vrienden met een gezamenlijke passie voor eventing en zij zien het graag groot. Onder het moto “We can create whatever we want to create!” hebben ze grote ambities om een flinke doorstart te maken in de entertainment- & cultuurwereld met eigen B2C event-concepten.

“Een heel kalenderjaar gevuld met grote publieksevenementen uit onze eigen portefeuille, waardoor we de meest interessante partij worden voor merken om op een actieve manier in contact te treden met het publiek. Dat is onze droom.

Om die ambities in B2C events waar te maken, hebben we enkele ondersteunende pijlers waaronder onze gloednieuwe tak RAWESOME.rent. Sinds kort kan je bij ons terecht voor het huren van steigerhouten meubilair, waarmee we ieder event een warme en karaktervolle uitstraling geven. Van huwelijks- en tuinfeesten tot festivals en bedrijfsfeesten… wij zorgen graag voor de passende invulling.

We helpen andere bedrijven ook met hun event-uitdagingen, zoals het gloednieuwe Van Der Valk hotel in Mechelen. We durven best zeggen dat creativiteit vaak één van onze grootste troeven is.

 

Waarom kiezen jullie voor een partnership met KV Mechelen?

We zijn gegroeid in Mechelen en zullen hier altijd met ons hart blijven ondernemen, dus de link met dé voetbalclub van Mechelen was snel gelegd. Een van onze zaakvoerders verdedigde 17 jaar geleden zelfs nog de clubkleuren. Het partnership met KV Mechelen heeft voor ons daarenboven op verschillende vlakken een meerwaarde: 

De afgelopen jaren werkten we samen met honderden grote en kleine ondernemers uit de regio die als leverancier, klant of partner fungeerden op onze events of in onze renting business. We zijn zeer benieuwd hoe het uitgebreide business netwerk van KV Mechelen ons kan helpen nieuwe mensen te ontmoeten om eventueel mooie samenwerkingen mee uit te werken. We zijn erop gebrand om alle aangesloten KLUB 25 leden binnenkort van ons te laten horen.

Daarnaast waren we intussen ook onze eigen huiskamers ontgroeit en zochten we al een tijdje naar een geschikte plek om ons hoofdkwartier te noemen. Skybox 44 (🥳) is sinds kort onze ideale uitvalsbasis voor creatieve brainstorms, lange voorbereidende werksessies of het ontvangen van prospecten en klanten. Een top-voetbalwedstrijd van onze favoriete club bijwonen vanop de beste plaatsen is natuurlijk ook mooi meegenomen.

We zijn menselijke, gedreven ondernemers die aan onze droom willen bouwen door in te zetten op vertrouwen en kwaliteit. We herkennen deze waarden ook in de kringen van KV Mechelen en KLUB 25. Onze deur staat steeds open voor mensen die zin hebben om met ons samen te werken en zo samen elkaars ambities te verwezenlijken.”