Terug 9 juli 2019

Operationeel manager Bram Scheerlinck stopt eind juli

COO Bram Scheerlinck heeft laten weten een andere uitdaging aan te gaan.

 

Bram Scheerlinck stopt eind deze maand als COO (Chief Operating Officer) bij KV Mechelen. Bram Scheerlinck: “Ik heb hier anderhalf jaar  graag gewerkt, veel bijgeleerd en mijn steentje bijgedragen in de professionalisering van de club. Ik zal KVM dan ook missen. Een aantal persoonlijke redenen hebben me doen beslissen om een andere uitdaging aan te gaan. Ik wil benadrukken dat dit helemaal niets met om het even welke toekomstige uitspraak van het BAS te maken heeft, want dat durft men dan wel eens te denken in deze tijden.”

 

KV Mechelen heeft begrip voor de beslissing van Bram Scheerlinck. De club heeft dan ook in onderling overleg met Bram beslist om zijn contract tot eind juli te laten lopen. “Wij danken Bram voor al het werk dat hij de afgelopen maanden heeft verricht en hij zal dat ook professioneel blijven doen tot zijn laatste werkdag, daar zijn we van overtuigd”, zo klinkt het bij het directiecomité van KV Mechelen.

De club zal de komende weken werk maken van de opvolging van Bram Scheerlinck (hieronder op de foto wijzend naast veiligheidsverantwoordelijke Eric Van Malderen).