Terug 8 april 2020

KVM behaalt licentie 2020-2021

Malinwa kreeg vandaag groen licht van de licentiecommissie. Het behaalde een Europese en Belgische licentie voor 1A.

 

De licentiecommissie liet KV Mechelen weten dat het de club een licentie voor het seizoen 2020-2021 toekent. Geel en rood voldoet aan de voorwaarden voor een Europese en Belgische licentie voor 1A.

“We zijn trots dat we de licentie binnenhalen. Dit heeft heel wat werk gekost en ik wil iedereen bedanken die hier aan meewerkte”, zo zegt algemeen directeur Frank Lagast. “Dit is een duidelijk signaal naar alle supporters en partners: wij waren en zijn klaar voor de toekomst. Dit is na de zesde plaats opnieuw een opsteker.”

 

Ook hoofdaandeelhouder Dieter Penninckx ziet het behalen van de licentie als een belangrijk signaal, zeker in de huidige Corona-tijden.

“Ik wil eerst en vooral Frank en zijn team bedanken voor het uitgebreide en stevige dossier. Dit is de verdienste van iedereen die KVM een warm hart toedraagt. En vooral goed nieuws in een moeilijke periode waarin we blij en dankbaar zijn dat we kunnen rekenen op een legioen van meer dan 17.000 supporters, trouwe partners, een schitterende spelersgroep en staf en uiteraard onze trouwe medewerkers en vrijwilligers.”